Redactie overig 0 reactie(s) di 24 mei 2022, 3:42

Jonge waterhoentjes zitten klem, voorbijganger belt de hulpdiensten

Laatst bijgewerkt: dinsdag 03:42 uur
APELDOORN – Een zevental brandweerlieden en een politieagent hebben maandagavond drie jonge waterhoentjes gered uit een duiker.

De drie waterhoentjes waren door een strominkje in een duiker terecht gekomen van een water langs de Wapenrustlaan in Apeldoorn en konden daar niet meer zelfstandig uit komen. Een voorbijganger hoorde gepiep uit de duiker komen en zag vervolgens de diertjes zitten waarop deze direct de brandweer belde.

De politie, brandweer en medewerkers van de dierenambulance kwamen ter plekke. De brandweer heeft de diertjes weten te vangen uit de duiker nadat eerst een rooster was verwijderd. De diertjes werden vervolgens door een politieagent opgevangen in afwachting van de dierenambulance. Deze heeft zich verder over de diertjes bekommert en de zorg over genomen.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.