Logo 112Apeldoorn

Redactie overig 1 reactie(s) zo 09 juli 2023, 5:06

Jongeman ‘valt’ door ruit van voordeur aan de Waalstraat en laat bloedspoor achter

APELDOORN – Op de Waalstraat in Apeldoorn is afgelopen nacht een jongeman gewond aangetroffen. Hij had een flinke snee in zijn been en verloor daarbij veel bloed.

De hulpdiensten werden rond 02.00 uur gealarmeerd voor een aanrijding met letsel. Bij aankomst troffen zij een jongeman aan die in een plas bloed lag. Hij had om zijn been een theedoek gebonden die volledig onder het bloed zat. De jongeman vertelde aan de agenten dat hij was gevallen en in glas terecht was gekomen.

Al snel bleek toch echt dat het verhaal anders in elkaar stak. De jongeman bleek betrokken te zijn bij een vernieling een stuk verderop in de Amstelstraat. Bij een voordeur bleek een ruit te zijn vernield. Vanaf de voordeur liep er een bloedspoor van enkele tientallen meters tot de plek waar de jongeman werd aangetroffen.

De jongeman is door het ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht om behandeld te worden aan zijn verwondingen. De jongeman zal daarna worden uitgenodigd op het politiebureau om daar een verklaring af te leggen. Hij wordt namelijk verdacht van de vernieling.

De bewoners van de vernielde ruit hebben aangifte gedaan van vernieling. De schade zal zo snel mogelijk hersteld worden.

Locatie

Reacties

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.