Redactie ongeval 1 reactie(s) do 07 oktober 2021, 17:50

Jongen (13) overlijdt na val van uitkijktoren, bloemen op de plek van het ongeval

Laatst bijgewerkt: donderdag 22:31 uur
APELDOORN – Bij een ernstig ongeluk maandagmiddag op Park Berg en bos, is een 13 jarige jongen om het leven gekomen.

Het slachtoffer viel van de uitkijktoren. Rond 16.30 uur rukten de hulpdiensten massaal uit naar de plek in het Park nadat omstanders alarm sloegen. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek het slachtoffer niet bij kennis en werd nog geprobeerd het slachtoffer te redden. Zelfs een Traumahelikopter uit Volkel was aanvliegend om medische assistentie te verlenen, deze kon echter omkeren. Het slachtoffer overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

De politie sloot vanwege het incident een groot deel van het park af. De politie liet weten onderzoek te doen naar de toedracht van het incident.

De school waar de 13 jarige jongen op zat, laat middels een brief weten aan de leerlingen van de school dat het gaat om een ongeluk.

Op de plek waar het ongeluk heeft plaatsgevonden liggen inmiddels bloemen. Ook op de school, het Walterbosch collega in Apeldoorn, heeft inmiddels een gedenkplekje ingericht.

De school laat in een reactie weten dat zij merken dat veel leerlingen meeleven met dit verlies.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.