Logo 112Apeldoorn

Redactie overig 0 reactie(s) ma 14 augustus 2023, 5:22

Jongeren lopen in de nacht over terrein van politieacademie in Apeldoorn en krijgen bekeuring

APELDOORN – Twee jongeren zijn afgelopen nacht door de politie op heterdaad betrapt toen zij op het afgesloten terrein van de politieacademie in Apeldoorn liepen. De twee hebben een bekeuring gekregen en zijn doorverwezen naar halt.

Rond 03.00 uur kreeg de politie een 112melding binnen van een verdachte situatie. Op het terrein van de politieacademie zouden mogelijk een of meerdere personen lopen. Zeker vijf politiewagens waaronder twee hondengeleiders waren snel ter plaatse. Bij aankomst van de politie kwamen al snel een jongeman en een jonge dame uit de struiken zetten, toen zij weer over het hekwerk waren geklommen gingen de agenten in gesprek met de twee.

Zij hebben van de agenten een bekeuring gekregen voor het betreden van verboden terrein en zijn doorverwezen naar bureau halt aldus een woordvoerder van de politie. Waarom de twee op het terrein van de politieacademie liepen is niet bekend.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.