Kalf in Elspeet gaat op avontuur en zakt door trampoline
Redactie overig 0 reactie(s) di 09 augustus 2022, 16:20

Kalf in Elspeet gaat op avontuur en zakt door trampoline

Laatst bijgewerkt: dinsdag 16:20 uur
ELSPEET – Een opmerkelijk tafereel in Elspeet dinsdagmiddag, een kalf ontsnapte uit zijn weiland en ging op avontuur. Dat de kalf zich in het diepe heeft gegooid bleek dan ook letterlijk het geval nadat hij dwars door een trampoline was heen gezakt in een tuin van een naastgelegen woning.

Rond 13.30 uur ontdekten de bewoners van de Diepeweg dat er iets niet klopte. Er bleek een kalf uit het naastgelegen weiland te zijn ontsnapt, het kalf kwam op een trampoline terecht die niet geschikt was voor zijn gewicht. Het kalf zakte door de trampoline en kwam in een gat eronder terecht.

De bewoners alarmeerden direct de brandweer die snel ter plaatse was. Met behulp van meerdere sterke brandweerlieden werd het kalf uit zijn benarde positie bevrijd waarna meerdere brandweerlieden hem terug dirigeerden naar het weiland.

De kalf raakte bij zijn avontuur niet gewond. Hoe het kalf heeft weten te ontsnappen is niet bekend. Het gat in de trampoline wordt zo snel mogelijk gemaakt zodat de kinderen er weer op kunnen springen.

Deel dit artikel

Locatie

112 Melding

0805350 13:46:50 09-08-22 P 3 BON-01 Dier in problemen Diepeweg Elspeet 061741 Brandweer Veluwe West (Elspeet)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.