Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) wo 08 september 2021, 18:03

Kind gewond bij aanrijding op de Europaweg in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: woensdag 18:03 uur
APELDOORN – De hulpdiensten zijn woensdagmiddag omstreeks 14.00 uur gealarmeerd voor een ongeval op de Europaweg in Apeldoorn.

Een jongetje fietste over de Jachtlaan en wilde de kruising rechtdoor oversteken, een automobilist kwam vanaf de zelfde richting maar wilde rechtsaf de Europaweg op.

Bij het afslaan zag de automobilist de jonge fietser over het hoofd met een botsing tot gevolg. De hulpdiensten werden gewaarschuwd en kwamen met spoed ter plaatse.

De jongen is door het ambulancepersoneel gecontroleerd, en is op eigen gelegenheid met zijn vader naar de spoedeisende hulp gegaan. De inzittende van de personenauto kwamen met de schrik vrij, de auto heeft minimale schade.

Tijdens de inzet van de hulpdiensten was de rijstrook van de Europaweg richting het centrum afgesloten. Automobilisten kozen daarom om in tegenovergestelde richting hun weg te vervolgen, met de nodige gevaarlijke situaties tot gevolg.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.