Logo 112Apeldoorn

Redactie overig 1 reactie(s) ma 06 november 2023, 16:04

Kogelwerende vesten en getrokken vuurwapens: paniek in Apeldoorn om ‘vuurwapengevaarlijke man’

APELDOORN – Op het Marktplein in Apeldoorn, is ter hoogte van het Gemeentehuis flinke paniek ontstaan nadat er een man met een mogelijk vuurwapen liep. Meerdere politiewagens, agenten in kogelwerende vesten en met getrokken vuurwapens stonden op het Marktplein.

Rond 13.55 uur kreeg de politie meerdere 112 meldingen binnen over de man. Zeker vijf politiewagens kwamen het Marktplein oprijden. Agenten met kogelwerende vesten gingen op zoek naar de man. Deze ging er uiteindelijk bij het zien van de politie er vandoor. De man werd uiteindelijk aangehouden door agenten met getrokken vuurwapens. De politie meldt dat zij de man door een zogeheten BTGV actie hebben aangehouden.

Tijdens de paniek, die ontstond op het marktplein zou er een vrouw met haar fiets ten val zijn gekomen. De politie komt graag met de vrouw in contact. De vrouw kan de politie bereiken via 0900-8844.

Volgens een getuige ging er een vechtpartij aan het incident vooraf. De politie zegt dat er ‘mogelijk sprake was van een conflict’. Wegens de politie-inzet was de Stationsstraat voor korte tijd afgesloten.

Reacties

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.