PvA-Fotografie. ongeval 0 reactie(s) do 09 maart 2023, 16:40

Kopstaart-botsing op de Wapenrustlaan in Apeldoorn, inzittenden en honden ongedeerd

APELDOORN – Omstreeks half twaalf vanmorgen heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Wapenrustlaan in Apeldoorn. Bij de verkeerslichten op de kruising met de Deventerstraat botste drie personenauto’s op elkaar. Twee auto’s raakte door het ongeval dusdanig beschadigd dat deze moesten worden weggesleept.

In één van de auto’s zaten twee honden, deze bleven net als alle inzittenden gelukkig ongedeerd. Een van de inzittenden bleek wel dusdanig erg te zijn geschrokken dat deze door de politie naar huis moest worden gebracht.

De betrokken voertuigen werden van de weg gehaald en naar de Molenstraat gereden, dit werd gedaan zodat het overige verkeer op de Wapenrustlaan geen hinder zou ondervinden door het ongeval. Op de Molenstraat werden de schadeformulieren ingevuld en werden de auto’s afgesleept door een bergingsbedrijf. De toedracht van het ongeval is vooralsnog onduidelijk.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.