Redactie partnerbijdrage 0 reactie(s) vr 10 juni 2022, 19:40

Laatste kans voor bouwkavels in Deventer

Laatst bijgewerkt: vrijdag 19:40 uur

DEVENTER – Met 10 nieuwe bouwkavels in Deventer kunnen de laatste inwoners binnen plan De Vijfhoek zelf een droomhuis realiseren. De kavels zijn onderdeel van deelplan Spijkvoorderhout. Met deze nieuwbouw in Deventer zet te gemeente in op diverse woningen voor verschillende doelgroepen. 

Uitbreiding van Deventer nieuwbouw

Voor iedereen die droomt van zijn eigen huis bouwen zijn de nieuwe bouwkavels van project De Vijfhoek een unieke kans! Deze nieuwbouw in Deventer bestaat uit een laatste fase van 10 kavels van verschillende oppervlakten.

De Vijfhoek is één van de nieuwste en groenste wijken van Deventer. Ondanks de ontwikkeling van nieuwbouwplannen zijn er veel bestaande bomen en houtwallen overeind gebleven. Het woningaanbod in de wijk is al divers, maar met de ruim opgezette kavels voor zelfbouw wordt er nog meer ingezet op diversiteit in woningen. 

Goede voorzieningen in de nabijheid

Ondanks dat het een nieuwe woonwijk betreft zijn er veel voorzieningen binnen handbereik. Zo is de wijk met nieuwbouw op loop- en fietsafstand van belangrijke voorzieningen.

Met een divers winkelaanbod, sportcentra en andere voorzieningen streeft de gemeente ernaar om verschillende doelgroepen aan te trekken. Met de stimulans voor een uniek woningaanbod en ruime woonomgeving zijn de bouwkavels een aantrekkelijke kans voor het ontwikkelen van een droomhuis. 

Bewoners betrokken bij nieuwbouwplannen

Gedurende de uitbreiding van De Vijfhoek zijn inwoners van de nieuwbouwwijk op de hoogte gehouden van laatste ontwikkelingen middels een bewonersnieuwsbrief. Zo zijn de bouwvoorschriften van de vrije kavels voor omwonenden in De Vijfhoek geen verrassing meer. 

Geïnteresseerden voor een bouwkavel kunnen zich via https://www.nieuwwonenstedendriehoek.nl/  aanmelden voor de nieuwbouw in Deventer. Via dit platform houden makelaars uit de regio woningzoekers op de hoogte van recente nieuwbouwprojecten in de omgeving van stedendriehoek Apeldoorn, Zutphen en Deventer. 

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.