Redactie ongeval 0 reactie(s) do 06 april 2023, 18:52

Lange file op de A1 tussen Amersfoort en Apeldoorn na ongeval bij Ugchelen

Laatst bijgewerkt: donderdag 19:03 uur
UGCHELEN – Op de A1 tussen Amersfoort en Apeldoorn heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s. De bestuurster van een Citroën botste op haar voorganger met flinke schade aan beide voertuigen tot gevolg. Voor zover bekend raakte er niemand gewond.

Het ongeluk gebeurde rond 18.30 uur op de A1 in de richting van Apeldoorn, ter hoogte van Ugchelen. De hulpdiensten waren snel ter plaatse. Rijkswaterstaat heeft de linkerrijstrook afgesloten omdat een van de twee zwaar beschadigde auto’s, gedeeltelijk op deze rijstrook staat. De andere auto staat op de vluchtstrook.

Door het ongeluk is er een flinke file ontstaan vanaf Amersfoort richting Apeldoorn. Automobilisten moeten volgens Flitsmeister rekening houden met zo’n 25 minuten extra reistijd.

Deel dit artikel

Locatie

112 Melding

18:22:10 06-04-23 Aanrijding letsel A1 Re 77,7 Ugchelen Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.