Logo 112Apeldoorn

Redactie brand 0 reactie(s) di 09 mei 2023, 17:55

Lelijke Eend in vlammen op de Kayersdijk in Apeldoorn

APELDOORN – Een Citroen 2CV uit 1986 is dinsdagmiddag op de Kayersdijk in Apeldoorn in vlammen op gegaan. De voorzijde van het voertuig brandde volledig uit. De twee inzittenden wisten tijdig uit hun voertuig te komen.

Rond 17.15 uur merkte de bestuurder dat er rookontwikkeling onder de motorkap vandaan kwam. Hij parkeerde zijn auto op een zijstraatje van de drukke Kayersdijk waarna al snel de rook erger werd. Hij en zijn vrouw konden tijdig het voertuig verlaten en de hulpdiensten inschakelen.

De brandweer was snel ter plaatse en had het vuur snel onder controle. Des ondanks brandde de voorzijde van het voertuig toch volledig uit.

De ruim 30 jarige auto is door een berger afgesleept. De oorzaak van de brand lijkt een technisch mankement.

112 Melding

17:13:54 09-05-23 P 1 BON-05 BR wegvervoer (Auto) Tijmen Kroes Kayersdijk Apeldoorn 062631 Brandweer Apeldoorn (Hoofdpost) (Beroepsploeg)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.