Logo 112Apeldoorn

Redactie misdaad 0 reactie(s) di 28 maart 2023, 15:55

Verdachte van moord vrouw uit Apeldoorn opgepakt in Rhenen

RHENEN – In het onderzoek naar de 45-jarige vrouw uit Apeldoorn, die donderdagmorgen 23 maart jl. werd gevonden in Wenum Wiesel, is vanmorgen een verdachte aangehouden. Het gaat om een 51-jarige man uit Uithoorn.

De man is aangehouden op verdenking van mogelijke betrokkenheid bij de moord c.q. doodslag op de vrouw. De politie gaat ervan uit dat de vrouw door een misdrijf om het leven is gebracht.

De man werd vanochtend aangehouden in een woning in Rhenen, deze woning is onderdeel van het onderzoek en is nader doorzocht. De man wordt de komende dagen verhoord.

112 Rhenen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Rhenen lees je in onze categorie 112 Nieuws Rhenen. Alle 112 alarmeringen uit Rhenen kan je live volgen via 112 meldingen Rhenen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.