Logo 112Apeldoorn

Redactie overig 2 reactie(s) vr 23 juni 2023, 19:15

Man geboeid afgevoerd na vechtpartij in trein tussen Apeldoorn en Zutphen

APELDOORN – De politie kreeg even na half zes een melding binnen van een vechtpartij in een trein tussen Apeldoorn en Zutphen. De politie rukte in grote getallen uit. Een man is geboeid afgevoerd.

Rond half zes ontstond er in de trein een conflict tussen twee mannen. Eén van hen zou daarbij geslagen hebben. De treinmachinist stopte de trein op station De Maten, aan de Laan van Zonnehoeve. De politie kwam met spoed en met meerdere eenheden ter plaatse. Agenten hielden een man aan. Hij is geboeid afgevoerd naar het politiebureau waar hij zal worden verhoord.

De andere man, die in dit geval het slachtoffer zou zijn. Is ook door agenten meegenomen. Agenten nemen op het bureau van hem een verklaring en een aangifte op.

De aanleiding van het conflict is onduidelijk. Wat wel vast staat is dat het treinverkeer tussen Apeldoorn en Zutphen ongeveer een half uur heeft stil gelegen. Inmiddels is de rust op het station weer terug gekeerd en is de trein met reizigers richting Zutphen gereden.

Reacties

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.