Logo 112Apeldoorn

Redactie ongeval 0 reactie(s) vr 06 mei 2022, 17:19

Man in scootmobiel aangereden door auto op Kanaal Zuid in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: vrijdag 17:19 uur
APELDOORN – Een man is vrijdagmiddag met zijn scootmobiel aangereden door een automobilist op Kanaal Zuid in Apeldoorn. De man raakte gewond en wordt momenteel in een toegesnelde ambulance onderzocht en behandeld.

Het ongeval gebeurde rond 14.30 uur op de kruising Kanaal Zuid met de Wilmersdorf. De automobilist wilde vanaf de Wilmersdorf, Kanaal Zuid oprijden en zag daarbij de man over het hoofd. Politie en ambulancedienst waren snel ter plaatse en ontfermden zich over de gewonde man. Hij werd snel in de ambulance geladen waar hij verder werd onderzocht en behandeld.

Het ongeval gebeurde nadat de automobilist de scootmobieler over het hoofd had gezien. Beide voertuigen liepen enige schade op.

Vanwege het ongeval is een deel kruising afgesloten. Het is niet de eerste keer dat het hier fout gaat, ondertussen staat de locatie bekend om zijn ongelukken.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.