Logo 112Apeldoorn

Redactie overig 0 reactie(s) wo 07 juni 2023, 15:08

Man wil parkeren en belandt bijna in het water; auto muurvast

APELDOORN – Een man op leeftijd is woensdagochtend met een deel van zijn auto boven de Grift komen te staan nadat hij tijdens het achteruit rijden over de rand van de beek reed. De auto kon geen kant meer op. Twee bergers moesten er aan te pas komen om de auto weer op vier wielen te zetten.

Het voorval vond rond 10.30 uur plaats. De man reed met zijn auto achteruit waarna hij over de rand van de beek terecht kwam. Twee wielen hingen boven de beek. De auto kon geen kant meer op. De man belde de ANWB, zij konden echter behalve dan een berger inschakelen, niets voor de man betekenen. De bergers maakten gebruik van een kraan om de auto, zo voorzichtig mogelijk en om meer schade te voorkomen. De auto stond na zo’n 2 uur weer op vier wielen.

De bergingsactie trok veel bekijks van voorbijgangers en winkelend publiek.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.