Redactie misdaad 2 reactie(s) wo 09 februari 2022, 6:14

Man zwaargewond bij steekpartij op de Hoornbloem in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: woensdag 16:05 uur
APELDOORN – Bij een steekincident op de Hoornbloem in Apeldoorn is afgelopen nacht een 26-jarige man uit Den Haag zwaargewond geraakt. Hij werd per ambulance met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Rond 03.15 uur kwam de melding binnen bij de 112 meldkamer. Meerdere politiewagens en twee ambulances waren snel ter plaatse. De hulpdiensten troffen de zwaargewonde man aan op straat. Het toegesnelde ambulancepersoneel heeft de man ter plekke onderzocht en behandeld waarna hij met spoed werd overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens de officier van dienst van de politie, had de man meerdere steekwonden.

De politie sloot direct de omgeving ruim af met linten in verband onderzoek. De forensische opsporing doet momenteel sporenonderzoek in de straat. Ook de recherche is inmiddels ter plaatse voor onderzoek.

Volgens officier van dienst Henk Slagter, zijn er nog geen aanhoudingen verricht en wordt er nog gezocht naar de dader(s). De politie vraagt mensen die iets gezien of gehoord hebben wat te maken zou kunnen hebben met dit steekincident om zich te melden. Ook als er mensen zijn die camera’s in de omgeving van de Hoornbloem hebben hangen.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.