Redactie overig 0 reactie(s) do 11 november 2021, 18:40

Medewerkers bedrijf aan de Curaçao worden onwel, hulpdiensten rukken met spoed uit

APELDOORN – Donderdagmiddag tegen 16.00 uur zijn de hulpdiensten met spoed uitgerukt voor een melding aan de Curaçao in Apeldoorn-Zuid.

Medewerkers roken een vreemde lucht en voelde zich plotseling niet lekker, daarop werd de brandweer gebeld. Omdat de brandweer uitging van een lekkage van een gevaarlijke stof ging de brandweer met ademlucht het pand in, in het pand werden wandpanelen, wand- en muurtegels en systeemplafonds gefabriceerd.

Een ambulance kwam met spoed ter plaatse om één van de medewerkers te onderzoeken in de ambulance. Hij mocht na onderzoek en behandeling weer gaan.

Uit verschillende metingen in het pand kwam geen oorzaak, voor de zekerheid liet de brandweer een adviseur gevaarlijke stoffen uit Nijmegen ter plaatse komen. Na anderhalf uur werd het pand weer vrijgegeven en konden de medewerkers weer naar binnen en keerde de brandweer weer terug naar de kazerne.

Waardoor de medewerkers zich niet lekker voelde en waar de lucht vandaan kwam is niet bekend. Een officier van dienst van de brandweer liet weten dat zij niets hebben aangetroffen. Het is niet de eerste keer dat de brandweer bij dit bedrijfspand aanwezig is, zo stond enkele maanden geleden een heftruck in de brand en een jaar geleden werd er dezelfde soort melding gemaakt bij het bedrijfspand. Ook toen werd er een vreemde lucht geroken en waren medewerkers niet lekker geworden, ook toen kon de brandweer de oorzaak niet achterhalen.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons