Logo 112Apeldoorn

PvA-Fotografie. overig 0 reactie(s) zo 20 november 2022, 5:15

Meeuw verstrikt in visdraad aan Kanaal Zuid in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: zondag 05:15 uur
APELDOORN – Omstreeks tien voor half zes zaterdagmiddag werd de brandweer gealarmeerd voor een melding van een dier in problemen aan Kanaal Zuid, voorbijgangers zagen een meeuw welke verstrikt zat in een visdraad en belde de dierenambulance.

Medewerkers van de dierenambulance waren snel ter plaatse maar konden niet bij de meeuw komen, hierop werd de hulp van de brandweer ingeroepen. Omdat de meeuw dusdanig ver van de kant zat dat brandweerlieden er niet bij konden, werd een hoogwerker gealarmeerd, brandweerlieden wisten vanuit de hoogwerker de meeuw te vangen en over te dragen aan de dierenambulance. Nadat de meeuw was overgedragen aan de dierenambulance, keerde de brandweer weer terug naar de kazerne.

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.