Logo 112Apeldoorn

Meubelset en schutting in brand in achtertuin van woning in Apeldoorn
Redactie brand 0 reactie(s) vr 12 augustus 2022, 5:28

Meubelset en schutting in brand in achtertuin van woning in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: vrijdag 15:32 uur
APELDOORN – Een felle brand in een tuin in Apeldoorn heeft in de nacht van donderdag op vrijdag veel schade aangericht. Zo ging ondermeer een meubelset en een schutting in vlammen op. Ook liep een schuurtje schade op en stond er een deel van een dennenboom in brand.

Rond 23.30 uur kwam de melding bij de brandweer binnen nadat de bewoners van een woning aan de Staringlaan de brand hadden ontdekt. De brandweer was snel ter plaatse en wist met behulp van zogenoemde O bundels het vuur snel onder controle te krijgen en te doven. Een extra waterwagen werd gealarmeerd om voldoende bluswater te leveren. Ondanks dat de brandweerlieden het vuur snel onder controle hadden is de schade in de tuin groot.

De bewoners zijn flink geschrokken, zij stonden in hun badjas buiten, te wachten totdat de brandweer het sein veilig gaf waarna zij terug konden naar hun woning.

De oorzaak van de brand is nog onduidelijk, er zou geen sprake zijn van brandstichting.

112 Melding

23:29:14 11-08-22 P 1 BON-12 BR buiten Staringlaan Apeldoorn 062631 Brandweer Noord en Oost-Gelderland (Monitorcode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.