Redactie ongeval 0 reactie(s) za 28 mei 2022, 18:47

Milirairen schieten te hulp bij ongeval op de Garderenseweg in Uddel

Laatst bijgewerkt: zaterdag 18:47 uur
UDDEL – Militairen zijn zaterdag te hulp geschoten bij een ongeval in Uddel. Twee auto’s botsten met elkaar op de N310 op de Garderenseweg. Op dat moment was net een militaire oefening aan de gang. 

Op de kruising met de Solsebergweg sloeg één van de automobilisten linkssaf richting de Solsebergweg. Een achterop komende bestuurder van een Volvo keek tegen de zon in en botste op de stilstaande auto. 

Toevallig was er net een militaire oefening aan de gang bij het oefenterrein van defensie. De militairen stonden met een busje langs het oefenterrein om andere militairen van drinken te voorzien. Na de botsing schoten de aanwezige militairen  de inzittenden van de auto’s te hulp. Er werd eerste hulp verleend aan het slachtoffer en beide auto’s werden door de militairen van de weg gehaald, zodat het verkeer door kon rijden. 

Bij het ongeval raakte een vrouw gewond, zij is overgebracht naar het St Jansdal ziekenhuis in Harderwijk. Beide auto’s moesten worden afgesleept. 

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.