Logo 112Apeldoorn

Redactie ongeval 1 reactie(s) ma 26 juni 2023, 22:12

MMBS auto vliegt uit de bocht op de Garderenseweg in Uddel en botst tegen boom

UDDEL – Maandagavond omstreeks 21:15 uur heeft een ongeval plaatsgevonden met een MMBS auto. Het voertuig kwam vanaf Garderen en reed in de richting van Uddel. Door nog onbekende oorzaak is de auto uit de bocht gevlogen en is met de bijrijders kant tegen de boom gebotst. De gehele bijrijderskant is open geritst.

In de wagen zaten drie jongens. Twee van hen worden momenteel nagekeken in de ambulance. De derde jongen is na het ongeluk naar huis gegaan. Hij krijgt een bezoekje van de agenten.

MMBS staat voor een Motorvoertuig Met Beperkte Snelheid. Met zo’n voertuig mag er op alle Nederlandse wegen t/m 80km/h gereden worden, met uitzondering van snelwegen. Het is ingericht voor het uitvoeren van specifieke (landbouw-)werkzaamheden, waarvoor in Nederland geen kenteken vereist is. Een MMBS kan een constructiesnelheid hebben van 25 km/h of van 45 km/h.

112 Melding

21:16:58 26-06-23 Aanrijding letsel Garderenseweg Uddel 357496 Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)

Reacties

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.