Motorrijder botst tegen afslaande auto en raakt gewond
Redactie ongeval 0 reactie(s) zo 07 augustus 2022, 16:18

Motorrijder botst tegen afslaande auto en raakt gewond

WILP – Een motorrijder is zondagmiddag op een afslaande auto gebotst en is daarbij gewond geraakt. Hij werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond 14.20 uur op de kruising Zutphenboerlaan met de Deventerweg tussen Voorst en Deventer. De automobilist reed vanaf Voorst en wilde afslaan de Zutphenboerlaan, de motorrijder merkte te laat op dat de automobilist wilde afslaan, de motorrijder wilde de auto inhalen vlak voor de kruising met een aanrijding tot gevolg. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse en ontfermden zich over de gewonde motorrijder. Hij is met verwondingen aan zijn been overgebracht naar het ziekenhuis.

De inzittenden van de auto, een man en een vrouw kwamen met de schrik vrij. De politie heeft van hen een verklaring opgenomen.

De personenauto en motor liepen bij de botsing forse schade op. De motor is door een berger afgesleept. Gedurende de hulpverlening was de weg tussen Voorst en Deventer volledig afgesloten.

Deel dit artikel

Locatie

112 Melding

0830211 14:21:16 07-08-22 Aanrijding letsel Zutphenboerlaan N790 - Deventerweg Voorst Voorst Politie Noord en Oost-Gelderland

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons