Logo 112Apeldoorn

Redactie ongeval 1 reactie(s) vr 26 mei 2023, 10:23

Motorrijder ernstig gewond bij ongeval op de Kanaalweg in Epe

EPE – Bij een ongeluk op de Kanaalweg in Epe is een motorrijder zwaargewond geraakt. De man is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Hij heeft zware verwondingen aan zijn been.

Even voor half negen ging het vreselijk mis. Een bestuurster van de Fiat zag tijdens het over steken van de Kanaalweg richting het Koepad de motorrijder over het hoofd met een harde botsing tot gevolg. De motorrijder botste met zijn motor tegen een houten balk aan waarna hij tegen het asfalt terecht kwam. De man raakte zwaargewond.

De hulpdiensten, waaronder twee ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen. Het toegesnelde ambulancepersoneel heeft de motorrijder ter plaatse nagekeken behandeld waarna hij met spoed werd overgebracht naar het isala ziekenhuis in Zwolle. De gealarmeerde traumahelikopter die bijna ter plaatse was, werd afgemeld. De bestuurster van de auto, raakte niet gewond. Wel was zij flink geschrokken en ontdaan. Zij zal door agenten gehoord gaan worden. Dat is een standaard procedure bij ernstige aanrijdingen.

De politie sloot de kruising volledig af. In eerste instantie vanwege de hulpverlening, vervolgens voor het sporenonderzoek. Het onderzoek gaat nog geruime tijd in beslag nemen. Naar verwachting is de kruising pas weer rond 12.00 uur vrij.

Beide voertuigen raakten fors beschadigd. Een berger zal de voertuigen na het onderzoek van de politie afslepen.

Reacties

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.