Logo 112Apeldoorn

Redactie overig 1 reactie(s) zo 02 juli 2023, 18:36

Motorrijders uit hele land treffen elkaar op grote meeting in Apeldoorn

APELDOORN – Honderden motoren vulden zondagmiddag de parkeerplaats bij het Omnisport centrum in Apeldoorn. De motorrijders hadden een grote motormeeting georganiseerd.

Rond 15.00 kwamen de eerste motorrijders naar de parkeerplaats, gelegen aan de Voorwaarts, vlak naast het bekende Omnisport in Apeldoorn. Al snel volgenden honderden motorrijders en was de parkeerplaats vol. De motorrijders deden korte races en ook werd gestunt. Op één wiel rijden, rondjes draaien, staan op een motor al rijdend. Dit is nog maar een greep van voorbeelden. Ondanks de vele verkeersovertredingen die gepleegd werden, greep de politie niet in. De politie die met meerdere eenheden ter plaatse was, hield vanaf een afstandje zicht op de situatie.

De schade aan het wegdek is goed te zien na afloop van de meeting. Zwarte remsporen zijn zichtbaar.

Rond 17.00 uur keerde de rust weer terug op de Voorwaarts. Waar de honderden motorrijders hierna naar toe gaan is niet bekend.

Reacties

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.