Logo 112Apeldoorn

Parkeerbon
Redactie gemeentebericht 0 reactie(s) wo 09 november 2022, 18:36

Nieuw systeem afsluitpalen rondom de binnenstad

APELDOORN – Er is een nieuw toegangssysteem ingevoerd voor het voetgangersgebied in de binnenstad van Apeldoorn en het Beekparkgebied. De toegang zal voortaan geregeld worden door middel van camera’s met kentekenherkenning in plaats van door een pasje.

Zorg voor een geldig vignet dat overeenkomt met uw kenteken

De beweegbare afsluitpalen en het daarbij behorende toegangssysteem zijn ’op’. Ze zijn aan het einde van de technische levensduur. Daarom moeten ze worden vervangen. Dit is nodig om weer een ‘up to date’ systeem te hebben. Het pasje verdwijnt en we gaan over op kentekenherkenning. Het is verplicht om een ontheffing te hebben als u het voetgangersgebied inrijdt. Zonder de ontheffing loopt u kans een boete te krijgen. Het is belangrijk dat u een geldig vignet achter de voorruit heeft geplakt. Dat moet overeenkomen met het kenteken van het voertuig waarmee u de binnenstad inrijdt. Of met de bedrijfsnaam in het geval van een bedrijfsauto.

Planning

De verwachting is dat eind november alle afsluitpalen rondom het voetgangersgebied en Beekparkgebied vervangen zijn.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.