Redactie gemeentebericht 0 reactie(s) do 03 november 2022, 18:17

Ondernemers werken aan collectief cameratoezicht op Apeldoorn Noord

Ondernemers op Apeldoorn Noord werken aan het toekomstbestendig maken van het bedrijvenpark. Om ook in de toekomst de veiligheid op het bedrijvenpark te kunnen waarborgen werken de ondernemers aan collectief cameratoezicht.

Gemeente en Ondernemersvereniging Bedrijvenpark Apeldoorn Noord (OBAN) hebben afgelopen maandag 31 oktober een convenant ondertekend. Met het convenant is collectief cameratoezicht op de openbare weg door ondernemers onder voorwaarden mogelijk. Nu het convenant is getekend gaat OBAN cameratoezicht op het bedrijvenpark verder uitwerken.

Veiligheid

Veiligheid is een onderwerp waar de OBAN al langere tijd mee bezig is. Dat blijkt ook door de stappen die de vereniging reeds heeft gezet om het bedrijvenpark veiliger te maken. Het bedrijvenpark heeft al zo’n zeven jaar het Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen (KVO-B). De ondernemers op het bedrijvenpark willen al langere tijd een vorm van cameratoezicht.

Het project collectief Cameratoezicht is een project binnen de RegioDeal en wordt mogelijk gemaakt door financiering van het Rijk, de provincie Gelderland en de gemeente Apeldoorn.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.