Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) do 26 augustus 2021, 15:53

Ongeval op de A1 bij Kootwijk

KOOTWIJK – Op de A1 bij Kootwijk is donderdagmiddag een bestelbusje over de kop geslagen.

Het ongeval gebeurde omstreeks 13:30 uur ter hoogte van het wildviaduct. Het busje kwam door onbekende redenen met een harde stuurbeweging in de berm terecht en rolde daarna over de kop. De auto kwam vervolgens in de bosjes tot stilstand.

Na het ongeval rukte de hulpdiensten groot uit met onder andere de brandweer uit Garderen en Apeldoorn. Eveneens werden twee ambulances naar de plaats van het ongeval gestuurd.

Ter plekke bleken de twee inzittenden van het busje niet ernstig gewond geraakt te zijn.

Het ongeval gebeurd op de rijbaan vanuit Apeldoorn richting Amersfoort. Door het ongeval ontstond er een lichte opstopping tussen Kootwijk en Stroe.

112 Kootwijk

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Kootwijk lees je in onze categorie 112 Nieuws Kootwijk. Alle 112 alarmeringen uit Kootwijk kan je live volgen via 112 meldingen Kootwijk.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.