Logo 112Apeldoorn

Redactie ongeval 0 reactie(s) zo 17 september 2023, 17:26

Ouder echtpaar met auto te water bij Kasteel Cannenburch in Vaassen

VAASSEN – Een ouder echtpaar is zondagmiddag bij Kasteel Cannenburch in Vaassen door een nog onbekende oorzaak met hun auto te water geraakt. Een van hen is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 15.45 uur op de Maarten van Rossumplein. Het echtpaar wilde de parkeerplaats oprijden maar reed vlak voor de brug het water in. Omstanders schoten direct te hulp. De hulpdiensten rukte massaal uit na de 112 melding. Meerdere brandweerwagens waaronder een oppervlakte reddingsteam werden opgeroepen. Ook twee ambulances werden aangestuurd om de inzittenden na te kijken.

Bij aankomst bleken de twee inzittenden al uit het voertuig. Hierop konden de meeste hulpdiensten weer retour. Het ambulancepersoneel heeft zich ontfermd over de inzittenden, een oudere man en vrouw. De vrouw is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. De man kwam met de schrik vrij.

De auto raakte bij het ongeluk beschadigd en moet door een berger worden afgesleept.

Het incident trok veel bekijks van omstanders. Bij het kasteel was het aardig druk met vissers en wandelaars.

112 Vaassen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Vaassen lees je in onze categorie 112 Nieuws Vaassen. Alle 112 alarmeringen uit Vaassen kan je live volgen via 112 meldingen Vaassen.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.