Logo 112Apeldoorn

Ouderen belanden met huifkar in greppel, brandweer zet tent op tegen de regen
Redactie ongeval 0 reactie(s) vr 16 september 2022, 17:06

Ouderen belanden met huifkar in greppel, brandweer zet tent op tegen de regen

Laatst bijgewerkt: vrijdag 20:10 uur
BEEMTE BROEKLAND – Een groep ouderen is vanmorgen in Beemte-Broekland in een greppel beland. Ze zaten in een huifkar en raakten van de weg af.

Het ongeluk gebeurde aan de Drostendijk, net voorbij het viaduct over de A50. Volgens omstanders wilde de huifkar, met twee paarden ervoor, keren. Hierdoor kwamen de achterwielen in een greppel terecht en kwamen de paarden van de wagen.

Tijdens een bui die redelijk snel na het ongeluk losbarstte, mochten de ouderen en hun begeleiders schuilen onder een tent die de brandweer opzette. Ze zijn uiteindelijk in een ander vervoermiddel geplaatst.

De ouderen zijn nagekeken door het ambulancepersoneel, maar kwamen met de schrik vrij, meldt de politie Gelderland op Twitter. De weg werd een tijd afgesloten voor verkeer.

112 Melding

11:11:56 16-09-22 Aanrijding letsel Drostendijk Beemte Broekland Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.