Logo 112Apeldoorn

Redactie ongeval 0 reactie(s) za 02 september 2023, 17:16

Overleden fietser aangetroffen in berm langs de N786 in Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – Langs de Harderwijkerweg (N786) tussen Laag-Soeren en Dieren is zaterdagmiddag een overleden fietser aangetroffen. De fiets hangt ondersteboven in het prikkeldraad. De politie doet onderzoek.

Rond 16.00 uur kregen agenten een 112melding binnen dat er een fietser, overleden werd aangetroffen in de berm langs het fietspad. De politie heeft het fietspad en directe omgeving afgesloten. Agenten doen onderzoek.

De brandweer heeft inmiddels schermen geplaatst. Het lichaam werd aangetroffen langs de drukke provincialeweg.

Een woordvoerster van de politie laat weten dat het mogelijk gaat om een onwelwording. Onderzoek zal dat echter moeten uitwijzen.

112 Laag-Soeren

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Laag-Soeren lees je in onze categorie 112 Nieuws Laag-Soeren. Alle 112 alarmeringen uit Laag-Soeren kan je live volgen via 112 meldingen Laag-Soeren.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.