Overstekende fietser aangereden door auto in Wenum Wiesel
Redactie ongeval 0 reactie(s) di 19 juli 2022, 9:06

Overstekende fietser aangereden door auto in Wenum Wiesel

WENUM WIESEL – Op de Astaweg in Wenum Wiesel heeft dinsdagochtend een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietser en een automobiliste. De fietser, een man uit Vaassen, stak de weg over en werd vervolgens geschept door de automobiliste. De fietser raakte bij de botsing gewond.

Het ongeval gebeurde rond 08.15 uur. De fietser was aan het bellen en stak zomaar de weg over, aldus de automobiliste. Zij kon een botsing niet meer voorkomen. Zij is flink geschrokken. De fietser is nagekeken in een ter plaatse gekomen ambulance. Hij heeft het advies gekregen om langs de huisartspost te gaan.

De auto raakte bij de botsing fors beschadigd. Zo zijn er meerdere deuken ontstaan in de motorkap en is de ruit gebarsten. De auto moet door een berger worden afgesleept. Ook de fiets liep forse schade op.

De politie heeft van beide partijen een verklaring opgenomen en heeft geholpen met het invullen van de schadeformulieren.

Berucht punt

Op deze plek gebeuren vaker ongevallen zo raakte eind april ook een fietser gewond nadat deze de weg overstak en werd geschept door een bestelbusje. Fietsers moeten op dit punt automobilisten voorrang verlenen maar dit gebeurd niet altijd met aanrijdingen als gevolg.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons