Logo 112Apeldoorn

Redactie overval 4 reactie(s) vr 19 november 2021, 22:03

Overval op snackbar Charly aan de Asselsestraat, verdachte door persfotograaf van fiets getrokken

APELDOORN – Vrijdagavond even voor half 9 werd er een overval gepleegd op de Charly aan de Asselsestraat in Apeldoorn.

De politie kwam massaal ter plaatse en zocht met meerdere eenheden in de omgeving naar twee verdachten. Ondertussen namen agenten verklaringen op van personeel van de Charly.

Een man zou zijn gevlucht op een fiets en ook een signalement was inmiddels bekend.

Een persfotograaf was ook ter plaatse om verslag te maken van deze overval terwijl andere fotografen rondreden door de wijk. Plotseling zag de fotograaf op de Zanderijweg de verdachte fietsen met een politieauto achter zich aan.

De fotograaf handelde direct en trok de verdachte van zijn fiets, waarna deze met zijn hoofd tegen een geparkeerde auto belandde. De politie was meteen ter plaatse en overmeesterde de overvaller met getrokken wapens.

De man is voor de zekerheid overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft verklaringen opgenomen van de fotografen en de omstanders. De recherche heeft de zaak in onderzoek.

Een tweede verdachte is vermoedelijk tijdens een inval aan de Eburonenstraat direct na de overval aangehouden. De straat was tijdens de inval afgesloten.

112 Apeldoorn

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een overval in Apeldoorn lees je in onze categorie 112 Nieuws Apeldoorn. Alle 112 alarmeringen uit Apeldoorn kan je live volgen via 112 meldingen Apeldoorn.

Locatie

Reacties

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.