Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 22:35:37 (dia) Tangostraat 7323SZ Apeldoorn 54249 Prio Hoog Eenheid | Traumaheli Lifeliner 3 - MMT Ambulance...
zondag 22 september 2019
 
TOP NIEUWS

VANDAAG 22|09

AMERSFOORT - Zondagavond omstreeks 21:40 uur moest de brandweer met spoed uitrukken voor een voertuigbrand aan de Kapelweg in Amersfoort.

 

Eenmaal ter plaatse bleek er half op het gras bij de ingang van een portiekflat een camper volledig in brand te staan. Terwijl de brandweer aan het blussen was ontstond er een grote explosie. De explosie ontstond door een gasfles in de camper. Bij de explosie kwamen meters hoge vlammen vrij en een flinke vonken regen die ook een deel van de boom in brand zette.

 

De blussende brandweermannen kwamen met de schrik vrij. Ook de omwonende bleven ...

VANDAAG 22|09

TERSCHUUR - Op de A1 bij Terschuur zijn zondagavond rond 21:15 uur twee voertuigen op elkaar gebotst. Bij de aanrijding raakte niemand ernstig gewond wel zijn de betrokkenen door ambulancemedewerkers onderzocht.

 

De schade aan beide auto's is aanzienlijk. Door het ongeval en de berging was de weg korte tijd afgesloten vanuit Amersfoort naar Barneveld. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend.

1/1

VANDAAG 22|09

ZWOLLE - De politie in Zwolle is een onderzoek gestart nadat zondagochtend 22 september op de Van Disselstraat in de wijk Stadshagen in Zwolle een man werd beschoten. Mogelijk zijn er getuigen die iets hebben gezien of gehoord? De politie komt graag met hen in contact.


Omstreeks 4.00 uur kreeg de politie een melding van een schietincident. Ter plaatse troffen agenten een 25-jarige man uit Zwolle aan. Hij was gewond. Direct werd en onderzoek gestart. De komende uren zijn forensisch rechercheurs nog bezig met sporenonderzoek op de plaats van het incident. Omdat buurtbewoners mogelijk ...

VANDAAG 22|09

HOOGLAND - Op het fietspad aan de Bunschoterstraat in Hoogland zag een voorbijganger vanmorgen een scooter in een sloot liggen. 

  

De vrouw belde de hulpdiensten die groots uitrukte. Ambulance, politie en de brandweer met twee duikteams rukte uit maar ter plaatse bleek de scooterrijder al naar huis te zijn. De hulpdiensten konden al snel weer terug naar de kazerne. 

1/1

VANDAAG 22|09

BARNEVELD / STAVERDEN - Gidsen van natuurvereniging IVN Barneveld nemen u op zaterdag 28 september mee langs heldere beken in landgoed Staverden en de Leuvenumse Bossen. Dit is een wandeling van ongeveer 14 kilometer.

 

We lopen stevig door en stoppen onderweg slechts een paar keer. De paden voeren ons langs de Staverdense Beek en Leuvenumse beek en stuifduinen, door beukenlanen, afgewisseld met akkers, heidevelden, weilanden, monumentale boerderijen en landhuizen. Misschien spotten we wild. De wandeling is een combinatie van natuur en cultuur. De laatste particuliere eigenaar van ...

GISTEREN 21|09

LUNTEREN - Op de Postweg in Lunteren zijn zaterdagavond 21 september 2019 drie personenauto's met elkaar in botsing gekomen.

 

Bij de Bisschopweg ging het rond half 9 mis. In één van de auto's zaten zes personen waaronder een aantal kinderen. Ook in een tweede auto zaten kinderen maar na controle van de drie ter plaatse gekomen ambulance teams hoefde niemand naar het ziekenhuis. De schade aan de auto's was wel aanzienlijk. Een bergingsbedrijf heeft twee auto's afgesleept. Door het ongeval was de Postweg dicht. 

 

Bij het ongeval waren in totaal 11 inzittenden waaronder 6 ...

1/1

GISTEREN 21|09

ROTTERDAM - Ongeruste getuigen melden vrijdagavond dat op het Prinsenplein jongeren met bivakmutsen en vuurwapens om een auto staan. Een heftige melding die voor agenten meteen een reeks aan procedures betekent. Bij het zien van de politie stuiven de jongeren uiteen. Bij een achtervolging, waarbij een jongen onderweg een groot kapmes weg gooit, wordt zelfs een waarschuwingsschot gelost. Achteraf verklaren de jongeren dat zij bezig waren met het filmen van een clip voor rapmuziek.


Het is vrijdag kwart voor tien 's avonds als de jongeren met bivakmutsen en vuurwapens om een auto staan. ...

GISTEREN 21|09

ROTTERDAM - Even voor drie uur 's middags pleegden twee mannen een overval op een woning aan het Schoonveld in Rotterdam. De bewoonster, die de mannen overliep, is door de mannen vastgebonden. De politie is op zoek naar getuigen.


Toen de vrouw 's middags thuis kwam, trof zij de deur open. Binnen waren twee mannen die zochten naar waardevolle spullen in haar huis. De mannen bonden de vrouw vast en gingen er met diverse spullen vandoor.

 

Omdat de mannen hun daad op klaarlichte dag pleegden, hoopt de politie op veel getuigen. Het gaat om twee mannen tussen de 18 en 27 jaar. Beiden ...

GISTEREN 21|09

BARNEVELD - Zaterdag 5 oktober is bij kerkgebouw 'De Hoeksteen' weer een grote verkoping voor het goede doel! De doelen zijn deze keer gehandicaptenzorgorganisatie De Schutse en Stichting Timotheos (armenhulp in Malawi).

 

Er is een divers aanbod van kleding, etenswaren, boeken, speelgoed en nog veel meer. In de koffieruimte en op het terras kunt u gezellig genieten van een hapje en een drankje terwijl de kinderen zich vermaken. Er is een springkussen, een minigraver en er zijn oud-Hollandse spellen. Ook kunnen de kinderen knutselen en knuffelen met konijnen. Tijdens uw bezoek kunt u ...

VRIJDAG 20|09

ROTTERDAM - Op dinsdag 31 juli 2018 is er op de Bergweg (kruising Roderijselaan/Zwart Janstraat) een zeer ernstig ongeluk gebeurd. Daarbij waren een automobilist en een voetganger betrokken. De voetganger is als gevolg van dit ongeval overleden. Het onderzoek naar dit ongeval is nog altijd in volle gang en daarom vindt op maandag 23 september een reconstructie plaats van het ongeval, Hiervoor wordt de Bergweg afgesloten tussen 20.00 – 24.00 uur tussen Schiekade/Schieweg en Zaagmolenstraat.

 

De Bergweg is voor alle verkeer –behalve hulpdiensten- afgesloten. De stoep is wel ...

DONDERDAG 19|09

ZWOLLE - Een 48-jarige man uit Zwolle is woensdagavond 18 september aangehouden op verdenking van diefstal van een personenauto eerder op de dag op de Van Hattumstraat in Zwolle.

 

De man nam rond 19.00 uur de auto weg terwijl de eigenaar bezig was met laden en lossen. Uit een eerste onderzoek bleek dat de man, nadat hij er met de auto vandoor was gegaan, op de Willemskade een bestelauto aanreed en vervolgens twee fietsers. Deze fietsers raakten licht gewond. De bestelauto raakte beschadigd. In beide gevallen reed de bestuurder door zonder zijn identiteit kenbaar te maken.

De ...

Agenda

 

Headlines