Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 23:50:35 Graag Telefonisch Contact Oc Apeldoorn Prio Eenheid | Politie Oost-Nederland (Forensische Opsporing)
vrijdag 14 december 2018
 
1/1
TOP NIEUWS

GISTEREN 13|12

BARNEVELD - In de kerstvakantie verandert de Bibliotheek Barneveld voor een middag in een Mincraftwereld. Op vrijdagmiddag 28 januari kun je tijdens een van de twee rondes op een laptop van de Bibliotheek, meebouwen aan een Minecraft-wereld. En je kunt er zelfs in rondlopen als je om de beurt de Virtual Reality-bril opzet. Deze activiteit s geschikt voor kinderen van 6-14 jaar en kost € 5,- per deelnemer.

 

Twee speelrondes
In teams van circa 11 personen bouwt iedere deelnemer op een laptop een Minecraft-wereld. Daarna kun je met de Virtual Reality-bril op, rondlopen in je zelf ...

1/1

GISTEREN 13|12

AMSTERDAM - De politie heeft woensdag 12 december in een pand aan het Ma Braunpad 2000 hennepplanten in beslag genomen. Bij doorzoeking van het pand trof de politie een balletjespistool aan dat voor afdreiging was geschikt en nam deze in beslag. De hennepplanten zijn geruimd. Er is nog geen verdachte in deze zaak aangehouden.


Rond 09.30 uur betrad de politie het pand nadat in een eerder stadium was vastgesteld dat hier vermoedelijk sprake was van een hennepkwekerij. In meerdere ruimten van het pand trof de politie grote hoeveelheden hennepplanten aan en apparatuur om de planten te laten ...

1/1

GISTEREN 13|12

LUNTEREN - En de eerste boom staat! In Lunteren plantte burgemeester René Verhulst een boom ter ere van het 200-jarig bestaan van onze gemeente.

 

Ook in Ede, Bennekom en Otterlo komen volgend jaar bomen met een bank voor ontmoeting en een informatiebord.

1/1

GISTEREN 13|12

LUNTEREN - Deze kids zijn al klaar voor de jaarwisseling! Donderdagmorgen reikte de burgemeester de eerste vuurwerkbrillen uit aan groep 8 van basisschool De Sprong in Lunteren.

 

Ook de groep 8 leerlingen van andere deelnemende basisscholen in de gemeente ontvangen een vuurwerkbril voor een veilige jaarwisseling.

1/1

GISTEREN 13|12

GARDEREN - De maand december kenmerkt zich door sfeervolle lichtjes, gezelligheid en... kerstconcerten! Ook in Garderen kun je volop genieten van christmas carols, traditionele kerstliederen en gospels. We geven een overzicht van de kerstconcerten in de komende weken, zodat jij geen optreden hoeft te missen!

 

Vrijdag 14 december: Kerstuitvoering Zangvereniging 'U Zij de Glorie' uit Garderen

De zangvereniging o.l.v. Albert van Maanen zet zich in voor een prachtige kerstuitvoering. Ze werken hiervoor samen met 'Het Zuiderkoor' uit Huinen, mannenkoor 'Tehillim' en solisten Geertje ...

1/1

GISTEREN 13|12

EDE - Buiten is het steeds langer donker. Binnen branden gezellige lichtjes. Maar denkt u ook aan het licht op uw fiets?

 

Goede fietsverlichting is erg belangrijk voor de veiligheid van u als fietser en andere weggebruikers. Toch fietst nog lang niet iedereen met licht aan. Bijvoorbeeld omdat u vergeet uw lamp te repareren of losse lampjes mee te nemen. Toch is het belangrijk om dit goed te regelen. Uit onderzoek blijkt dat fietsers met verlichting twintig procent minder kans hebben op ongelukken.

 

Lichtjes uitdelen

Daarom vragen we in december aandacht voor veiligheid ...

GISTEREN 13|12

EDE - Op donderdagmiddag 13 december zijn de hulpdiensten, waaronder de brandweer uitgerukt voor een ongeval met letsel op de Keesomstraat in Ede. Ter plekke bleek er sprake te zijn van een kop-staart botsing.

 

Een bestuurster van de achterste auto botste door nog onbekende reden op haar voorganger. De bestelwagen stond op de weg omdat er werkzaamheden werden uitgevoerd aan een lantaarnpaal. De bestuurder van de achterste auto is voor controle naar het ziekenhuis gebracht. De brandweer kwam ter plaatse maar hoefde niet in actie te komen. De grijze auto zal worden afgesleept.

...

GISTEREN 13|12

AMSTERDAM - Op dinsdagmiddag 11 december 2018 is een 58-jarige man op de Ferdinand Bolstraat overvallen door twee mannen. Ze zijn er met buit vandoor gegaan, de politie zoekt getuigen.

 

Rond kwart over vier 's middags loopt een medewerker vanuit een zaak op de Ferdinand Bolstraat richting de bank om kasgeld te storten. Ter hoogte van de Van Ostadestraat lopen er twee mannen op hem af en overvallen hem met geweld. Ze beroven hem en vluchten te voet de Van Ostadestraat in, richting de Ruysdaelkade. Op de kruising van de Van Ostadestraat en de Dusartstraat stappen de verdachten ...

GISTEREN 13|12

ZWOLLE - Donderdag 13 december om 08:49 uur werd een vrouw ter hoogte van de Meeuwenlaan kruising Veemarkt in Zwolle overvallen. De dader had het voorzien op haar handtas.

 

Getuigen die dit voorval hebben gezien worden verzocht zich te melden. Neem contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

GISTEREN 13|12

HARDENBERG - De laatste weken zijn er meerdere woninginbraken geweest in de wijken Baalder en Baalderveld in Hardenberg. De woninginbraken werden gepleegd tussen de 17.00 en 23:30 uur.

 

Heeft u afgelopen week iets bijzonders gezien omtrent deze inbraken bel dan 0900-8844.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende ...

WOENSDAG 12|12

OMMEN - Vandaag heeft de politie in een bosgebied bij Arriën de vermiste mevrouw aangetroffen die sinds vrijdagavond werd vermist uit Ommen. Helaas is de vrouw overleden.

 

De vrouw werd gevonden na een melding van een passant. Onderzoek heeft uitgewezen dat er geen sprake is van een misdrijf.

Agenda

Zaterdag 14 september

10:00
Hoogezand