Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 01:39:56 Aanrijding Letsel Deventerstraat Apeldoorn Prio Eenheid | Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)
zaterdag 19 juni 2021


 
TOP NIEUWS

GISTEREN 18|06

EDE - Vrijdagavond omstreeks 21:45 uur zijn meerdere politie auto's en een ambulance met spoed naar een melding uitgereden in de parkeergarage van Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede.

 

Een deel van de parkeergarage was kort afgesloten. Het slachtoffer werd afgevoerd per ambulance naar het ziekenhuis. In eerste instantie was de traumahelikopter opgeroepen maar deze werd gecanceld.

 

Wat er precies is gebeurd is onbekend en hoe het incident heeft plaatsgevonden is nog onduidelijk. Waarschijnlijk is er iemand van de trap afgevallen.

GISTEREN 18|06

ROTTERDAM - Vrijdagavond 18 juni rond 20.45 uur is een storing ontstaan aan de Erasmusbrug - S122 in Rotterdam. Door de storing is er enorme verkeershinder door het centrum van Rotterdam en omstreken.

 

De verbindingsweg richting Rotterdam Zuid en richting Rotterdam Centrum is door de storing niet bereikbaar. Automobilisten kunnen via de Maastunnel of via de Willemsbrug richting Rotterdam Zuid of richting Rotterdam Centrum.

 

Update

De gemeente Rotterdam meldt dat de brug inmiddels gesloten is en dat een monteur onderzoek zal doen naar de storing. De brug zal tijdelijk niet ...

GISTEREN 18|06

EDE - Vrijdagavond 18 juni om 20.10 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de Raadhuisstraat in Ede. Een bestuurster is door onbekende reden met haar personenauto tegen een lantarenpaal gebotst. Door de botsing is de bestuurster licht gewond geraakt, ze is in de ambulance behandeld door het ambulancepersoneel.

 

Door de botsing kon het voertuig zelf niet meer verder rijden. Het voertuig werd opgehaald door een berger.

GISTEREN 18|06

LUNTEREN - Vrijdagavond rond 20.15 uur is een automobilist met zijn voertuig van de weg geraakt op de Barneveldseweg in Lunteren. De auto sloeg over de kop, ramde een lantaarnpaal en kwam in een maisveld tot stilstand.

 

Hulpdiensten, waaronder de brandweer, werden groots opgeroepen. De man heeft ook nog andere auto met een moeder en een kind geraakt. Deze liep flinke schade op. De Barneveldseweg is ter hoogte van de Broeksteeg dicht voor verkeer.

 

De jongeman bleek onder invloed te zijn van alcohol. Hij is per ambulance mee naar het ziekenhuis in Utrecht gebracht.

...
1/1

GISTEREN 18|06

HARDERWIJK - Binnenkort kunnen stand – up paddleboards, waterfietsen en kano's op het Strandboulevard worden gehuurd. Aan de vaargeul bij het Dolfinariumeiland komt er ruimte voor twee roeiverenigingen. Verder wordt vooruitgelopen om op langere termijn watersport mogelijk te maken in het Waterfront.

 

Aanleiding voor deze ontwikkeling zijn vragen van ondernemers en verenigingen
Ook een unaniem aangenomen motie 'vertier in en op het water' was mede aanleiding om te kijken of watersport in het gebied mogelijk is. Een aantal initiatiefnemers staan te springen om te kunnen starten ...

GISTEREN 18|06

EDE - Vrijdagmiddag zijn meerdere brandweerwagens gestuurd naar een middelbrand bij BidFood aan de Dieselstraat in Ede. Rookwolken waren tot ver in de omtrek te zien. Er bleek brand te zijn uitgebroken in de airco op het dak.

 

Het pand is ontruimd en de brandweer is volop bezig met blussen. Bij het bedrijf staat een hoogwerker, twee tankauto's en een waterwagen om de brandweer te kunnen ondersteunen.

1/1

GISTEREN 18|06

AMSTERDAM - Op vrijdagochtend 18 juni hebben twee overvallers een elektronicawinkel op het Bijlmerplein overvallen en het aanwezige personeel bedreigd met vuurwapens. De recherche is op zoek naar getuigen.

 

Omstreeks 10:00 uur komt bij het Operationeel Centrum (Meldkamer) een melding binnen van een gewapende overval op een elektronicawinkel. Twee verdachten in donkere kleding lopen de winkel in en bedreigen het personeel met vuurwapens. Onder dreiging van de vuurwapens nemen de overvallers een geldbedrag en elektronica weg. Vervolgens vluchten ze op een fiets met de buit in de ...

GISTEREN 18|06

HARDERWIJK - Het college van B&W hecht veel belang aan een breed aanbod van evenementen in de gemeente Harderwijk. Zodra de rijksoverheid vanaf eind juni ruimte biedt met het verder versoepelen van de coronamaatregelen, zal de gemeente binnen de geldende landelijke maatregelen haar best doen om evenementen mogelijk te maken.

 

Burgemeester Van Schaik: "Het past bij Harderwijk om een sector die door de bijzondere omstandigheden onder druk staat, perspectief te bieden voor veilige evenementen. De concentratie aan evenementen in augustus en september is groter dan voorgaande ...

DONDERDAG 17|06

OMMEN - Donderdag 17 juni omstreeks 04.15 uur werd door een alerte buurtbewoner gezien dat er vernielingen werden gepleegd. De vernielingen werden gepleegd door twee jongens en vonden plaats in de omgeving van de uit de omgeving van Den Oordt / Hessel Mulertstraat / Doormanstraat in Ommen.


De buurtbewoner kon de politie een goed signalement geven en later zelfs aangeven waar de jongens zich bevonden. Daardoor konden agenten de jongens aanhouden in een speeltuintje in de buurt van de Doormanstraat. Het gaat om een jongen van 18 uit Nieuwleusen en 26-jarige jongen uit Dalfsen.


Uit een ...

DONDERDAG 17|06

REGIO - De woningcorporaties in de regio Food Valley kunnen niet voldoen aan de maatschappelijke opgaven voor voldoende en betaalbare woningen en voorzien hierin grote uitdagingen. Dat is de uitkomst van een regionaal onderzoek dat zij samen hebben uitgevoerd naar aanleiding van het landelijke rapport Opgaven & Middelen. Samenwerking met andere partijen is daarom noodzakelijk.

 

De woningcorporaties in de regio Food Valley werken vanuit een sterke woningmarkregio dagelijks aan betaalbaar wonen met een diverse woningvoorraad voor verschillende doelgroepen. Tegelijkertijd zijn ...

DONDERDAG 17|06

ROTTERDAM - Een 34-jarige man uit Rotterdam is woensdag 16 juni aangehouden vanwege het bedreigen van Rotterdamse gemeenteraadsleden. De man zou de volksvertegenwoordigers hebben bedreigd vanwege de plannen rondom de bouw van het nieuwe stadion Feyenoord City.

Op woensdagmiddag 16 juni omstreeks 16.00 uur werd een 34-jarige man uit Rotterdam in Moerdijk aangehouden. Het opsporingsteam kwam de verdachte op het spoor na een onderzoek naar de dreigingen. Deze waren geuit in de richting van alle gemeenteraadsleden. Ze werden bedreigd vanwege de plannen rondom de bouw van het nieuwe Feyenoord ...

Agenda

 

Headlines