Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 02:19:15 Bon-07 Br Wegvervoer (personenauto) Malkenschoten Apeldoorn 067744 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Apeldoorn (Beekbergen) (Bevelvoerder)
vrijdag 06 december 2019
 
TOP NIEUWS

VANDAAG 06|12

APELDOORN - In de nacht van donderdag op vrijdag was het weer raak in Apeldoorn, een auto ging volledig in vlammen op bij een woning aan de Malkenschoten in Apeldoorn.

 

De brandweer rukte rond 02.20 uur uit nadat de bewoners de brand ontdekte. De brandweer en politie waren snel ter plaatse. Ondanks dat de brandweer het vuur snel onder controle was, konden zij niet voorkomen dat de auto volledig uitbrandde. Naast de auto die in brand stond, stond nog een geparkeerde auto. Deze raakte licht beschadigd en werd door de eigenaar weg gezet zodat deze niet nog meer schade ...

VANDAAG 06|12

ZUTPHEN - Aan de Mozartstraat in Zutphen heeft donderdagavond iets na 23.00 uur een geweldsincident hebben plaatsgevonden. Hierbij zou een persoon ernstig gewond zijn geraakt.

 

De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse, naast politie en ambulancedienst kwam ook de brandweer ter plaatse. Zij hebben geassisteerd bij het naar het beneden brengen van het slachtoffer. Het slachtoffer een man, is met ernstige verwondingen met spoed onder begeleiding van de politie overgebracht naar het ziekenhuis.

 

De politie is direct een onderzoek gestart naar wat zicht precies heeft ...

1/1

VANDAAG 06|12

BARNEVELD - Donderdagavond 5 december zijn er wederom afvalbakken voor hondenpoep vernield door vuurwerk. Dit gebeurde onder andere aan de Knottenbeltlaan in Barneveld.

 

De daders worden opgeroepen zich te melden bij de gemeente of politie.

 

Bij overlast van vuurwerk mag er 0900-8844 gebeld worden. Bij vernielingen of bedreiging 112.

GISTEREN 05|12

TERSCHUUR - Donderdagmiddag omstreeks kwart over vier werd de brandweer gealarmeerd voor een schoorsteenbrand aan de Molweg in Terschuur.

 

De brandweer van Zwartebroek en de hoogwerker van de brandweer van Barneveld kwamen ter plaatse. Vanwege dat het buitengebied was werd ook de waterwagen van Barneveld gealarmeerd, deze hoefde niet ingezet te worden en kon al snel weer retour naar de kazerne.


Met behulp van de hoogwerker is de schoorsteenpijp geveegd. Na een uur kon de brand weer retour naar de kazerne.

GISTEREN 05|12

HOOGVLIET ROTTERDAM - Donderdagmiddag 5 december rond 16.25 uur heeft een steekincident plaatsgevonden aan de Cromme Meth in Hoogvliet Rotterdam.

 

Het slachtoffer raakte bij de steekpartij zwaargewond. Reanimatie op straat mocht voor het slachtoffer niet meer baten waarna de man aan zijn verwondingen is overleden. De dader is na het incident op de vlucht geslagen maar kon niet veel later worden aangehouden door de politie. Wat de aanleiding van het steekincident is geweest is nog onduidelijk. De politie doet onderzoek naar de toedracht.

1/1

GISTEREN 05|12

AMSTERDAM - Op donderdag 5 december 2019 heeft er rond 09.00 uur een dodelijk steekincident plaatsgevonden in een woning op het Waterlandplein Amsterdam Noord. Bij dit incident is een vrouwelijk slachtoffer dusdanig gewond geraakt, dat zij daar aan haar verwondingen is overleden. De politie heeft enkele kilometers verderop, op de Insulindeweg in Amsterdam Oost, een mannelijke verdachte aangehouden.


Op beide locaties in de stad doet de recherche uitgebreid sporenonderzoek. Ook worden de eerste getuigen gehoord. De recherche houdt rekening met de mogelijkheid dat de toedracht in de ...

1/1

GISTEREN 05|12

DOETINCHEM - De recherche doet onderzoek naar een schietincident in de omgeving van het ziekenhuis. Een 22-jarige man uit Gouda is hierbij gewond geraakt.

 

Zondag 1 december rond 18:30 uur meldde de man zich met schotwonden in het ziekenhuis. Het slachtoffer reed die dag in een blauwe Suzuki Wagon R op de kruising Leerinkstraat en Kruisbergseweg, toen hij vanuit een donkere personenauto die achter hem reed werd beschoten. In de omgeving van het ziekenhuis werd de blauwe Suzuki aangetroffen. Deze is voor nader onderzoek in beslag genomen.

Opsporing Verzocht besteedde op 3 ...

GISTEREN 05|12

BARNEVELD - Binnenkort vindt er in de gemeente Barneveld onderzoek in de ondergrond plaats naar aardwarmte. Dit is een seismisch onderzoek. Het is onderdeel van een landelijk onderzoek van de Rijksoverheid. Hiermee wordt informatie verzameld over de ondergrond om nauwkeuriger in te kunnen schatten waar de winning van aardwarmte mogelijk is. Ter voorbereiding op het onderzoek worden er piketpaaltjes geplaatst op gemeentelijk en particuliere grond. Deze paaltjes geven aan waar straks het seismisch onderzoek plaatsvindt. Volgende week worden de eerste boorgaten gemaakt.

 

Seismisch ...

WOENSDAG 04|12

BARNEVELD - Op dinsdag 3 december heeft er een mishandeling plaatsgevonden op de Valkseweg in Barneveld. Hierbij heeft een persoon letsel opgelopen. Ook zou er een jonge jongen aangevallen zijn door dezelfde groep jongens, op dezelfde plek op de Valkseweg.


Bent u getuige van dit voorval of ben jij de jonge jongen die gisteren aangevallen is op de Valkseweg? Neem dan contact op met politie Barneveld via 0900-8844.

MAANDAG 02|12

ROTTERDAM - De politie en de Belastingdienst sloegen de handen ineen en hielden vrijdag 29 november een actie op het Noordplein in Rotterdam. Een taser, boksbeugel, meerdere messen, drugs en een gestolen scooter. Tijdens een controleactie van de politie en de Belastingdienst kwamen verschillende strafbare feiten aan het licht.

 

Zes mensen werden aangehouden voor o.a. verboden wapenbezig en drugs. De Belastingdienst nam zeven auto's in beslag en inde 20.000 euro aan belastingschulden. Ook werden bekeuringen uitgedeeld voor verkeersovertredingen, zoals door rood rijden en het ...

ZONDAG 01|12

SCHERPENZEEL - Een woning met aangrenzende bedrijfsruimte aan de Pluimenweg is op last van de burgemeester gesloten. De woning en bedrijfsruimte zijn voor drie maanden gesloten op grond van de wet Damocles omdat er een hennepplantage is gevonden.


Tijdens een integrale controle van de gemeente, Omgevingsdienst de Vallei en de politie is op de Pluimenweg een hermetische afgesloten ruimte aangetroffen, waarin zich een hennepkwekerij bevond met ruim 650 hennepplanten. De aanwezigheid van zo'n kwekerij kan leiden tot onveiligheid voor de omwonenden vanwege ripdeals, inbraak, brandgevaar en ...

Agenda

Zaterdag 14 december

10:00
Sappenmeer

Dinsdag 05 mei

13:00
Maarssen

Zaterdag 10 oktober

10:00
Barneveld
 

Headlines