Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 17:49:25 Graag Contact Oc Apeldoorn Prio Eenheid | Politie Oost-Nederland (Forensische Opsporing)
donderdag 21 januari 2021
 
1/1
TOP NIEUWS

VANDAAG 21|01

ROTTERDAM - Drie vuurwapens zijn gisteren van straat gehaald. Eén ervan naar aanleiding van een tip van een burger. De burgers zijn het wapengekletter zat. Dit zorgt voor té veel slachtoffers en verdriet bij nabestaanden.


Het eerste vuurwapen werd aangetroffen door de bewoonster, in een papiercontainer die bij een woning aan de Gerrit Rietveldstraat stond. Zij alarmeerde de politie, die het vuurwapen in beslag nam en in de woning een 18-jarige Rotterdammer aanhield.

 

Dames aangehouden
Op de Charloisse Lagedijk controleerden agenten woensdagvond rond half negen een auto, met ...

VANDAAG 21|01

REGIO - Donderdagochtend 21 Januari kreeg de meldkamer brandweer zo'n 17 meldingen binnen van omgewaaide bomen, loshangende takken of overige gerelateerde meldingen in de gemeente Apeldoorn. De aanleiding was de harde wind die storm Christoph met zich meenam.

 

De brandweer rukte onder andere uit naar de Woudhuizermark in Apeldoorn. Hier waaide een grote boom om voor een auto. Gelukkig kon de automobilist tijdig stoppen. De brandweer zaagde de boom in stukken waarna de weg weer vrij was.

 

Op de Englanderweg in Beekbergen, waaide in een straal van zo'n 100 meter, vier bomen ...

1/1

VANDAAG 21|01

GARDEREN - Camping de Hertshoorn in Garderen wordt overgenomen door TopParken en zal begin 2021 verder gaan onder de naam TopParken Resort Veluwe. De familie Licht, voormalig eigenaar van de camping en de familie Bergervoet en Ferris van Hes, aandeelhouders en directie van TopParken, hebben media oktober 2020 het contract ondertekend en op 1 november wordt het stokje officieel per notarieel transport overgedragen.

 

De organisatie wordt in zijn geheel door TopParken overgenomen, inclusief alle faciliteiten, bestaande boekingen, de huidige medewerkers en verplichtingen. Om de ...

1/1

VANDAAG 21|01

DE VALK - Een grote tak is donderdag 21 januari van een boom gebroken en terechtgekomen op het dak van de School met de Bijbel aan de Hoge Valkseweg in De Valk.

 

De brandweer werd opgeroepen om de tak te verwijderen. De brandweer is al de hele dag druk met meldingen van storm Christoph die afgelopen nacht over ons land trok.

VANDAAG 21|01

WAGENINGEN - Het Olympiaplein in Wageningen is donderdagmiddag 21 januari ontruimd in verband met een gaslek. Tijdens werkzaamheden zou er in het gebouw een gasleiding zijn doorgezaagd.

 

De brandweer is aanwezig om de omgeving veilig te stellen. Het nutsbedrijf komt ter plaatse om het lek te dichten.

VANDAAG 21|01

HOOGLAND - Donderdagmorgen 21 januari rond 10.45 uur heeft een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en fietsster op de Bieshaarlaan ter hoogte van de Kraailandhof in Hoogland.

 

Een automobiliste wilde met haar auto afslaan de Kraailandhof in. Hierbij zag ze een tegemoetkomende fietsster over het hoofd met een aanrijding tot gevolg. Het slachtoffer heeft hoofdletsel opgelopen. Nadat ze was gestabiliseerd is ze overgebracht naar het ziekenhuis.

 

De voorruit van de auto is zo beschadig dat verder rijden niet meer mogelijk was. Een bergingsbedrijf heeft de auto meegenomen.

...

VANDAAG 21|01

EDE - Donderdagmorgen 21 januari rond 10.40 uur heeft een ongeval plaatsgevonden voor het Ziekenhuis Gelderse Vallei aan de Willy Brandtlaan in Ede.

 

Bij de oversteekplaats zijn de fietsster en de lijnbus met elkaar in botsing gekomen. De vrouw is nadat ze is gecontroleerd in een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

VANDAAG 21|01

BARNEVELD / NIJKERK - De politie heeft op woensdag 20 januari een 31-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats aangehouden na de diefstal van een personenauto. Die diefstal vond een dag eerder, op dinsdag 19 januari, plaats op de Thorbeckelaan in Barneveld.


Het slachtoffer stond dinsdagavond 19 januari rond 22:00 uur te wachten voor de verkeerslichten op de Thorbeckelaan toen de verdachte hem onder bedreiging van een op een vuurwapen gelijkend voorwerp sommeerde uit de auto te komen. Door deze bedreiging vluchtte de eigenaar, waarna de verdachte instapte en wegreed.

 

De ...

GISTEREN 20|01

VLAARDINGEN - Maandagmiddag 18 januari rond 12:45 uur woedde er een brand in een flatgebouw aan de Aalscholverlaan in Vlaardingen. De gehele flat moest worden ontruimd en één slachtoffer moest naar het ziekenhuis in verband met een mogelijke rookvergiftiging.


Rond 15:00 uur kon iedereen weer terug naar zijn woning. Inmiddels is uit het politieonderzoek tot nu toe een minderjarige verdachte in beeld gekomen. Deze wordt binnenkort gehoord. Het onderzoek naar het incident is nog niet afgerond.

...

DINSDAG 19|01

EDE - Ook in Ede wonen gezinnen die slachtoffer zijn van de problemen met de kinderopvangtoeslag. De gemeente wil deze gezinnen snel en zo goed mogelijk helpen. De gezinnen krijgen een vast aanspreekpunt en worden direct geholpen.

 

Duizenden ouders zijn getroffen door de problemen met kinderopvangtoeslag. De Belastingdienst/Toeslagen compenseert hen daar financieel voor. Maar voor wie in de problemen is geraakt is dat niet altijd voldoende. Er kunnen bijvoorbeeld problemen zijn ontstaan rondom huisvesting, schulden, inkomen, zorg en de opvoeding van kinderen. De gemeenten hebben ...

DINSDAG 19|01

AMSTERDAM - De recherche heeft op 19 januari 2021 een 24-jarige Amsterdammer aangehouden op verdenking van poging doodslag/moord. De man wordt ervan verdacht in augustus 2020 betrokken te zijn geweest bij een beschieting op de Hagedoornweg.


Afgelopen 19 augustus 2020 is een 19-jarige Amsterdammer neergeschoten. Hij is hierbij zwaargewond geraakt. De aangehouden verdachte zit op dit moment in alle beperkingen. Het onderzoeksteam bedankt alle burgers voor de tips.

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren
 

Headlines