Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 18:32:25 Gaarne Oc Apeldoorn Bellen Prio Eenheid | Politie Gelderland (BOA / Aangereden Wild...
dinsdag 27 oktober 2020

Archief

Schoorsteenbrand aan de Olieslagershorst in Apeldoorn trekt veel bekijks

Gemaakt: Zaterdag, 06 juni 2020 17:36

APELDOORN - Zaterdagmiddag 6 juni wer een schoorsteenbrand gemeld aan de Olieslagershorst in de wijk de Maten in Apeldoorn. De brandweer is met twee voertuigen ter plaatse.

 

De schoorsteenbrand treks veel bekijks. Hele gezinnen staan buiten om te kijken naar de inzet van de brandweer.

Gewonde bij steekpartij op woonwagenkamp De Haere in Wenen Wiesel

Gemaakt: Zondag, 07 juni 2020 16:49

WENUM WIESEL - Bij een steekincident op het woonwagenkamp De Haere in Wenen Wiesel is in de nacht van zaterdag op zondag een persoon gewond geraakt.

 

De politie kreeg iets voor middernacht een melding van een steekincident op het woonwagenkamp en rukte met meerdere voertuigen uit. Naast de politie kwam er ook een ambulance ter plaatse. Het ambulance personeel heeft het slachtoffer behandeld en onderzocht, het slachtoffer is vervoerd naar het ziekenhuis.

 

Nadat agenten onderzoek hadden gedaan, werd een vrouw aangehouden. Zij wordt verdacht van het steken van een man. Allebei wonen zij op het woonwagenkamp.

Felle brand verwoest chalet op camping Het Haasje op Fortmond

Gemaakt: Zondag, 07 juni 2020 16:55

FORTMOND - Op camping Het Haasje op Fortmond, nabij Olst en Wijhe, heeft zondagochtend 7 juni een felle brand gewoed. Een houten chalet werd compleet verwoest.

 

De brand werd ontdekt door een jongeman die op weg was naar huis. Hij fietste langs de camping en zag rook boven de bomen uitkomen. De voorbijganger wist hoe laat het was en belde de hulpdiensten.

 

De bewoners van het chalet waren niet aan aanwezig toen de brand uitbrak. Er vielen dan ook geen gewonden. De brandweerploegen van Olst en Wijhe bestreden de brand. Men wist uitbreiding naar andere chalets te voorkomen. De oorzaak van de brand is vooralsnog niet bekend.

Autoverhuurders verwachten run op huurauto’s

Gemaakt: Zondag, 07 juni 2020 19:33

Nu bekend is dat de grenzen van de meeste landen in Europa vanaf 15 juni weer geleidelijk opengaan, kunnen er eindelijk weer vakantieplannen gemaakt worden. Omdat veel reizigers zonder eigen vervoer liever het openbaar vervoer lijken te mijden, verwachten autoverhuurders een run op het veilige alternatief, de huurauto.

 

Een toename in het aantal aanvragen voor autoverhuur wordt door de branche toegejuicht. Sinds het uitbreken van het virus in Nederland stortte de autoverhuurmarkt volledig in. "Van ruim 800 aanvragen per dag gingen we op het dieptepunt terug naar zo'n 10 aanvragen", zegt Tjeerd Kramer, eigenaar van EasyTerra, een in Leeuwarden gevestigde online prijsvergelijker voor de wereldwijde autoverhuurmarkt. Toch lijkt er voor de autoverhuurders wel licht aan het einde van de tunnel. "We zien nu gelukkig een voorzichtige stijging in het aantal aanvragen en we verwachten op korte termijn weer een run op autoverhuur", geeft Kramer aan.

 

Dit beeld wordt bevestigd door Niall McDevitt, CEO van Auto Europe, een van de grootste partijen op de Europese autoverhuurmarkt. McDevitt geeft aan dat het aantal aanvragen exponentieel daalde vanaf half maart, maar dat hij nu weer voorzichtig positief is. "Deze week groeide het aantal boekingen met 44% in vergelijking tot de week ervoor, maar we zitten nog niet op het niveau van voor de coronacrisis. Voornamelijk in landen waar het aantal COVID-19 gevallen laag is, beginnen mensen weer auto's te huren." Ook McDevitt verwacht deze zomer een stevige groei in het aantal aanvragen voor autoverhuur.

 

De positieve gestemdheid onder de autoverhuurders lijkt niet ongegrond. Mensen willen wel op vakantie, maar geen onnodige risico's lopen; het openbaar vervoer krijgt daarom waarschijnlijk niet de voorkeur. Daarnaast geldt vanuit de overheid nog steeds het advies om het ov alleen te gebruiken voor noodzakelijke reizen. "Voor deze reizigers zonder eigen vervoer is het huren van een auto een goed alternatief. We verwachten een groei in aanvragen in Nederland, maar ook zeker in het buitenland. Zo zien we nu al een stijging in landen zoals Spanje, Portugal, Griekenland en Kroatië. Als de grenzen straks weer opengaan, verwacht ik een explosie in het aantal aanvragen", geeft Tjeerd Kramer van EasyTerra aan.

 

Dat het reizen met een huurauto meer 'coronaproof' is dan het reizen met bijvoorbeeld het openbaar vervoer spreekt voor zich: de kans op het oplopen van het virus in een huurauto is kleiner dan bijvoorbeeld in een volle trein of een bus. Daarnaast nemen autoverhuurders aanvullende maatregelen om verspreiding tegen te gaan. Zo worden de huurauto's na inlevering grondig gereinigd. Grote verhuurbedrijven zoals SIXT en Hertz geven aan intensieve, professionele reinigingsmethodes te gebruiken met extra aandacht voor contactonderdelen zoals portiergrepen, het stuur en stoelen.

Gewonde bij een woningbrand aan de Pandersakker in Epe

Gemaakt: Maandag, 08 juni 2020 20:09

EPE - Bij een woningbrand aan de Pandersakker in Epe is maandagavond 8 juni een gewonde gevallen. Het slachtoffer gaat mee met de ambulance.

 

De brandweer is met twee blusvoertuigen ter plaatse en had het vuurtje snel onder controle. Wat er precies heeft gebrand is onbekend. Stichting Salvage is in kennis gesteld vanwege de schade.

Tiende aanhouding in onderzoek schietincident De Sikkel

Gemaakt: Dinsdag, 09 juni 2020 16:52

APELDOORN - In het onderzoek naar het schietincident op 9 december aan De Sikkel in Apeldoorn heeft de politie 9 juni de 10e aanhouding verricht.


De man is vanmorgen vroeg in zijn woning aangehouden. Het gaat om een 32-jarige man uit Duiven. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij het incident. Het totaal aantal aanhoudingen in deze zaak komt hiermee op tien. De verdachten die eerder werden aangehouden zitten niet meer vast, maar blijven wel verdachte in deze zaak. Het onderzoek gaat door, we gaan er nu vanuit dat dit voorlopig de laatste aanhouding is.

Bestuurder van gestolen auto rijdt tijdens achtervolging door Apeldoorn meerdere hekken omver

Gemaakt: Dinsdag, 09 juni 2020 16:54

APELDOORN - Op dinsdag 9 juni 2020, omstreeks 12:00 uur ontstond een achtervolging nadat door agenten een stopteken was gegeven aan de bestuurder van het betreffende voertuig. Het voertuig waarin de verdachte reed, bleek gestolen te zijn.


De verdachte ging er met zeer hoge snelheid vandoor en reed onder andere over het afgesloten gedeelte van Kanaal-Zuid. Dit betreft het gedeelte tussen de Matenpoort en Laan van Kuypershof. De verdachte reed hier meerdere hekken kapot en er vonden meerdere "bijna" ongevallen plaats nadat de verdachte ternauwernood enkele voetgangers kon ontwijken.

 

De politie is op zoek naar getuigen van de achtervolging. Heeft u iets gezien, neemt contact op via 0900-8844. De verdachte kon rond 12:30 uur alsnog aangehouden worden. Het voertuig is in beslag genomen.

Vrouw wil hond redden uit het kanaal in Apeldoorn, maar valt zelf ook in het water

Gemaakt: Dinsdag, 09 juni 2020 17:08

APELDOORN - De hulpdiensten van Apeldoorn werden dinsdagmiddag 9 juni opgeroepen voor een 'Persoon te water' aan het Kanaal Zuid. Naast een ambulance rukte ook de brandweer uit.

 

De vrouw was in het water gevallen bij een reddingspoging om haar hond uit het water te halen. Een jongeman is daarna ook in het water gesprongen om de vrouw te redden.

Vergeten pannetje op het vuur in appartement aan de Bizetlaan

Gemaakt: Woensdag, 10 juni 2020 17:42

APELDOORN - De brandweer van Apeldoorn heeft woensdag 10 juni een nacontrole uitgevoerd in een appartement aan de Bizetlaan. De brand zou zijn veroorzaakt tijdens het koken.

 

Een "vergeten pannetje op het vuur" zou de oorzaak zijn. In de omgeving van het appartementencomplex was een enorme brandlucht te ruiken.

Personenauto op de Arnhemseweg in Apeldoorn klapt achterop bestelbus

Gemaakt: Vrijdag, 12 juni 2020 19:01

APELDOORN - Op de Arnhemseweg in Apeldoorn is vrijdag 12 juni een bestuurder van een personenauto achterop een bestelbusje geklapt. Bij de aanrijding raakte één persoon gewond.

 

De politie neemt een verklaring op. De auto die achterop het busje is geklapt heeft behoorlijke schade en moet worden afgesleept.

Auto volledig in brand op de Laan van Maten in Apeldoorn

Gemaakt: Zaterdag, 13 juni 2020 18:24

APELDOORN - Zaterdag 13 juni is op de Laan van Maten in Apeldoorn een auto volledig uitgebrand. Dat gebeurde midden op de weg. Volgens Alarmeringen Apeldoorn kwam de melding om 17:31 uur binnen bij de hulpdiensten.


De bestuurder van de auto merkte op dat er rook uit de auto kwam en kon daardoor tijdig het voertuig verlaten. De brandweer was snel ter plaatse, maar kon de auto niet meer redden.
De rookwolken waren in de wijde omgeving te zien.

Auto botst frontaal tegen boom in het buitengebied van Beekbergen

Gemaakt: Zondag, 14 juni 2020 05:48

BEEKBERGEN - Op de Immenbergweg in het buitengebied van Beekbergen heeft in de nacht van zaterdag op zondag 14 juni een ernstig eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Daarbij viel minstens een gewonde.

 

Het ongeval gebeurde iets voor 03.00 uur. De auto met daarin meerdere inzittenden raakte door nog onbekende oorzaak van de weg, botste frontaal tegen een boom en kwam vervolgens 4/5 meter verderop tot stilstand.

 

Eén van de inzittenden, vermoedelijk de bestuurder, raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht. Over de ernst van zijn letsel is niks bekend. Volgens een omstander zouden er zeker drie jonge jongens in de auto hebben gezeten en zouden er twee gewond zijn geraakt. Een van hen zou zelf naar het ziekenhuis zijn gegaan. De politie kan dit allemaal nog niet bevestigen vanwege het onderzoek, aldus een agent ter plaatse.

 

De Immenbergweg was enige tijd afgesloten vanwege het ongeval. De boom waar de auto tegen aan botste is doormidden gebroken en dwars over de weg terecht gekomen. De brandweer is hiervoor ter plaatse gekomen en heeft de boom verwijderd.

 

De auto waar mee het ongeval gebeurde is door de politie in beslag genomen voor onderzoek. De politie kan nog niks zeggen over de toedracht van het ongeval. De auto is door een bergingsbedrijf afgesleept.

Brandweer Apeldoorn redt twee personen uit lift in appartementencomplex

Gemaakt: Zondag, 14 juni 2020 16:51

APELDOORN - De lift van het Moerbos flatgebouw aan de Gentiaanstraat in Apeldoorn raakte zondagmiddag 14 juni defect. De lift staat vast tussen de 4 en 5 etage van het appartementencomplex. 

 

De brandweer is ter plaatse gekomen en heeft twee personen bevrijd. De lift is buitenwerking gesteld. Oorzaak van de liftopsluiting is onbekend. Een monteur is onderweg om de storing te verhelpen.

Fietsster gewond bij aanrijding met auto op de Kayersdijk in Apeldoorn

Gemaakt: Maandag, 15 juni 2020 16:27

APELDOORN - Op de kruising Kayersdijk - Saba in Apeldoorn is maandag 15 juni een fietsster gewond geraakt bij een aanrijding met een auto. Het slachtoffer is gewond over gebracht naar het ziekenhuis met de ambulance.

 

De politie heeft van de bestuurder van de auto, een blauwe Suzuki, een blaastest en een verklaring opgenomen. De oorzaak van het ongeval is onbekend. De fietsster wilde de kayersdijk oversteken bij de oversteekplaats.

Auto raakt van de weg en belandt op zijn kant in Radio Kootwijk

Gemaakt: Maandag, 15 juni 2020 20:24

RADIO KOOTWIJK - Op de Asselseweg in Kootwijk is maandagavond omstreeks 20:00 uur een auto over de kop geslagen. De bestuurder raakte daarbij lichtgewond.

 

Het ongeval gebeurde op het zandpad tussen Assel en Kootwijk. De bestuurder reed richting Kootwijk toen hij van de weg raakte en op z'n kant in de berm belandde.

 

Een ambulance is ter plekke om het slachtoffer te helpen. Bestuurder, uit Utrecht, is nagekeken door het ambulancepersoneel maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Automobiliste rijdt over middengeleider op de Amersfoortseweg in Hoog Soeren

Gemaakt: Donderdag, 18 juni 2020 15:56

HOOG SOEREN - Een automobiliste is donderdagochtend door nog onbekende oorzaak rechtdoor gereden over een middengeleider. Het ongeval gebeurde rond 09.00 uur op de Amersfoortseweg tussen Apeldoorn en Kootwijk ter hoogte van Hoog Soeren.

 

De politie rukte samen met de ambulancedienst met spoed uit naar het ongeval. Het ambulancepersoneel heeft de bestuurster in de ambulance onderzocht en behandeld. De vrouw hoefde niet naar het ziekenhuis. Wel was zij erg geschrokken.

 

Haar auto raakte zwaar beschadigd. Deze werd door een berger afgesleept. De provincie is ter plaatse gekomen om de schade aan de verkeersborden te noteren om te zorgen dat deze worden hersteld.

Politie achtervolging door Apeldoorn eindigt in crash

Gemaakt: Vrijdag, 19 juni 2020 06:58

APELDOORN - Een vluchtpoging van twee inbrekers is in de nacht van donderdag op vrijdag helemaal verkeerd afgelopen. De mannen reden zichzelf klem en kwamen frontaal in botsing met een politiewagen. De politieauto ramde het voertuig op de Steenbokstraat waarna het voertuig tot stilstand kwam.

 

De politie kwam de twee op het spoor, nadat er een melding binnen was gekomen. Het is nog onduidelijk of de twee daadwerkelijk iets buit hebben gemaakt. Volgens getuigen is er een bivakmuts bij het voertuig gevonden bij een pand op industrieterrein Apeldoorn-Noord.

A50 tussen Apeldoorn en Arnhem afgesloten vanwege brandende kraan

Gemaakt: Vrijdag, 19 juni 2020 17:55

ARNHEM - Op de A50 tussen Apeldoorn en Arnhem staat vrijdagmiddag een hijskraan in brand. Door de brand is de snelweg in beide richtingen dicht.


De kraanwagen vatte rond 17.00 uur door nog onbekende oorzaak vlam op de snelweg ter hoogte van Terlet. Te zien is dat er hoge vlammen uit het voertuig slaan.

 

De snelweg is in beide richtingen afgesloten. Verkeer moet rekening houden met vertraging, zegt de ANWB.

 

Er een omleiding ingesteld via de A1, A30 en A12.

Brandweer herdenkt omgekomen collega's met ereteken

Gemaakt: Zaterdag, 20 juni 2020 16:34

NEDERLAND - Op verschillende plekken in het land hebben brandweermannen en -vrouwen hun omgekomen collega's herdacht die zijn omgekomen bij het uitoefenen van brandweerwerk. Dat gebeurde met een speciaal ereteken, waarbij twee brandweerspuiten precies één minuut een ereboog van water maken. Door het zonnige weer kunnen in sommige erebogen een regenboog ontstaan.

 

Online herdenken

Ook online wordt er stilgestaan bij de herdenking. Zo zijn de profielfoto's van een aantal korpsen veranderd in een zwart brandweerlogo op witte achtergrond.

Lichaam van vermiste man gevonden bij Teuge

Gemaakt: Zaterdag, 20 juni 2020 17:01

TEUGE - De politie heeft het lichaam van de 47-jarige man die vermist werd in de omgeving van Bussloo gevonden. De politie zocht zaterdag urenlang naar hem. Zijn lichaam werd in een sloot tussen Teuge en Bussloo gevonden.


Het stoffelijk overschot lag in een sloot waar de Leemsteeg overgaat in de Bottenhoekseweg. Later werd ook de fiets van de man uit de sloot gehaald.

 

De politie zocht zaterdagmiddag onder meer met het Veteranen Search Team om de man te vinden. Het gebied rondom Bussloo werd minutieus uitgekamd.

Elektrische auto slaat op hol aan de Albert Schweitzerlaan in Apeldoorn

Gemaakt: Zaterdag, 20 juni 2020 23:19

APELDOORN - Een elektrische auto is zaterdagavond op hol geslagen aan de Albert Schweitzerlaan in Apeldoorn. De twee inzittenden kwamen er zonder letsel vanaf.

 

De auto belandde naast de weg in de struiken. Het ongeval vond naast het ziekenhuis plaats. De auto is door een berger afgesleept. De exacte oorzaak van het ongeval is onbekend.

Beschadigde auto gedumpt na eenzijdige aanrijding op de Kooikersplaats in Apeldoorn

Gemaakt: Zondag, 21 juni 2020 05:12

APELDOORN - Twee inzittenden van een auto zijn gevlucht na het dumpen van de auto achter een flat aan de Kooikersdreef in Apeldoorn. Na een korte zoekactie van de politie zijn twee personen aangetroffen die voldeden aan het signalement die de meldster op gaf. De twee verdachten werden op de Dorpersveld staande gehouden.

 

De auto is fors beschadigd geraakt en zou moeten worden afgesleept. De bestuurder is vermoedelijk vol met zijn auto op een paaltje geklapt nadat hij de macht over het stuur verloor bij een verkeersdrempel.

Veel rook bij schuurbrand aan de Loudonstraat in Apeldoorn

Gemaakt: Zondag, 21 juni 2020 07:05

APELDOORN - Aan de Loudonstraat in Apeldoorn is zondagmorgen 20 juni omstreeks 06:30 uur brand ontstaan. De brandweer is met spoed ter plaatse gekomen en is bezig met het blussen van de brand.

 

Bij de brand komt veel rook vrij. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.

Trailer van vrachtwagen in brand op parkeerplaats langs A50 bij Klarenbeek

Gemaakt: Dinsdag, 23 juni 2020 04:01

KLARENBEEK - Een Poolse vrachtwagenchauffeur merkte in de nacht van maandag op dinsdag 23 juni tijdig een brandje op aan de achterkant van zijn trailer. De vrachtwagenchauffeur stond met zijn combinatie stil op de parkeerplaats van de A50 bij tankstation de Brink, tussen Apeldoorn en Arnhem.

 

De brandweer kwam met spoed ter plaatse waaronder een tankwagen, zodat er voldoende water aanwezig was. Bij aankomst bleken de vrachtwagenchauffeurs al een geslaagde bluspoging te hebben gedaan. De brandweer heeft enkel nog een nacontrole en nabluswerkzaamheden te hoeven verrichten.

 

De politie heeft meerdere personen op de parkeerplaats gecontroleerd. Dit omdat er mogelijk sprake is van brandstichting. "De trailer vliegt niet zomaar in brand" aldus een van de ter plaatse gekomen agenten.

 

De trailer raakte aan de achterzijde fors beschadigd. De politie heeft van twee vrachtwagenchauffeurs waaronder de chauffeur van de vrachtwagen een verklaring opgenomen.

Brandweer blust vrachtwagenbrand op parkeerplaats langs de A1 bij Stroe

Gemaakt: Woensdag, 24 juni 2020 05:21

STROE - Op parkeerplaats Tolnegen-Zuid langs de A1 bij Stroe heeft woensdagochtend brand gewoed in een vrachtwagen. Een vastgelopen rem was de oorzaak.

 

De brand brak uit omstreeks 04:45 uur op de rijbaan tussen Amersfoort en Apeldoorn. De vrachtwagen stond op de vluchtstrook ter hoogte van de parkeerplaats. De brandweer had het vuur snel onder controle. Bij de brand kwam enige tijd veel rook vrij.

Bestuurder scooter zwaargewond bij eenzijdig ongeval op fietspad in Apeldoorn

Gemaakt: Donderdag, 25 juni 2020 01:58

APELDOORN - Woensdagavond 24 juni heeft er een ernstig eenzijdig ongeval plaatsgevonden op het fietspad langs de Zadelmakersdonk in Apeldoorn de Maten. Bij het ongeval raakte een bestuurder van een snor-scooter zwaargewond. Hij is per ambulance met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

 

Het ongeval gebeurde iets voor 23.00 uur op het fietspad. De opzittenden van de snor-scooter kwamen ten val nadat zij een bochtje verkeerd hadden ingeschat, aldus de bijrijder van de snor-scooter. Dit verklaarde hij aan een politieagent die een verklaring van de jongeman opnam, terwijl zijn vriend in de ambulance werd onderzocht en behandeld. De bijrijder raakte wonder boven wonder, niet gewond bij het ongeval. Zijn vriend was er ernstiger aan toe. Voor hem is namelijk ook nog een traumahelikopter ter plaatse gekomen.

 

De traumahelikopter zorgde voor veel bekijks. De helikopter landde in een weiland naast een parkeerplaats van het Agrifim aan de Zutphensestraat ter hoogte van de A50. Dit zodat de ambulance zo snel mogelijk kon vertrekken als de MMT arts het slachtoffer had gestabiliseerd.

 

De politie heeft de toedracht van het ongeval in onderzoek. De snor - scooter werd door de bijrijder meegenomen. Deze raakte fors beschadigd.

Flinke klap tussen Fiat en Porsche op kruising in Ugchelen

Gemaakt: Donderdag, 25 juni 2020 16:26

UGCHELEN - Op de Europaweg ter hoogte van de op en afrit van de A1 bij Ugchelen heeft donderdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen twee voertuigen. Daarbij viel een gewonde.

 

Het ongeval gebeurde rond 14.00 uur. Een Fiat bestuurder zag te laat dat er een Porsche stilstond bij een verkeerslicht met een flinke botsing tot gevolg. De bestuurder van de Fiat raakte gewond en is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

 

De twee auto's raakte fors beschadigd en moesten worden afgesleept. De politie sloot vanwege het ongeval, twee rijstroken af richting Apeldoorn.

Boom valt over het fietspad en de rijbaan aan de John F Kennedylaan in Apeldoorn

Gemaakt: Zaterdag, 27 juni 2020 15:56

APELDOORN - De Apeldoornse brandweerlieden werden zaterdagochtend gealarmeerd voor een melding van een omgevallen boom aan de John F Kennedylaan in Apeldoorn. Volgens 112 Meldingen Apeldoorn gebeurde dit omstreeks 11:35 uur.

 

Door de harde wind was de boom omgevallen en kwam dwars over het fietspad en een rijbaan terecht. De brandweer heeft de boom in stukken gezaagd waarna de weg weer vrij was. De gemeente komt de restanten van de boom op een later moment ophalen.

Automobilist in Wilp rijdt van afrit snelweg rechtdoor tegen boom

Gemaakt: Zaterdag, 27 juni 2020 17:10

WILP - Op de Fliertweg in Wilp is zaterdag 27 juni een automobilist tegen een boom gebotst. De auto is van de snelweg afgekomen en rechtdoor tegen een boom gereden, aldus een agent.

 

De bestuurder is gewond geraakt en per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Deventer.

Automobilist op de A50 bij Klarenbeek botst vol op vangrail

Gemaakt: Zaterdag, 27 juni 2020 18:20

KLARENBEEK - Bij een eenzijdige aanrijding op de A50 tussen knooppunt Beekbergen en Arnhem is een automobilist gewond geraakt nadat deze frontaal tegen de vangrail was geklapt.

 

Medewerkers van een ambulance, die toevallig achter de auto reed, zagen het gebeuren en verleenden eerste hulp. De politie sloot twee rijstroken af waaronder de toerit richting het tankstation. Het ambulancepersoneel besloten nadat zij het slachtoffer hadden onderzocht om deze mee te nemen richting het ziekenhuis.

 

De auto en vangrail liepen forse schade op. De auto is door een berger afgesleept. De vangrail wordt op een later tijdstip hersteld.