Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 12:30:35 Bon-inci-13 Hv Stank/hinder (gaslucht) Burger King De Voorwaarts Apeldoorn 067591... Prio Middel Eenheid | Brandweer Apeldoorn (Wilmersdorf) (Bevelvoerder)
vrijdag 18 januari 2019

Archief

Gewonde bij kop staart aanrijding op de Deventerstraat in Apeldoorn

Gemaakt: Dinsdag, 21 augustus 2018 17:02

APELDOORN - Op de Deventerstraat in Apeldoorn, ter hoogte van de Bouwe Landlaan, zijn dinsdag 21 augustus twee voertuigen betrokken geraakt bij een kop staart aanrijding.

 

De passagier van de grijze auto wordt voor onderzoek per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Verder raakte niemand gewond bij het ongeval.

Verdachten van ladingdiefstal aangehouden na achtervolging door Apeldoorn

Gemaakt: Zaterdag, 25 augustus 2018 17:32

APELDOORN - De politie heeft vrijdag 24 augustus in Apeldoorn twee van ladingdiefstal verdachte mannen aangehouden. De mannen kregen een stopteken voor een controle, maar probeerden aan de politie te ontkomen. Na een korte achtervolging stopte het voertuig en zetten de twee inzittenden het op een rennen. De politie was sneller en hield een 33-jarige man uit Eindhoven en een 24-jarige man uit Geldrop aan. De bijrijder gooide tijdens zijn vlucht iets weg. Dit bleek een sleutel van een bestelbus te zijn. Na een zoektocht in de omgeving is de bestelbus aangetroffen met daarin vele dozen met sportschoenen. Deze schoenen zijn vermoedelijk eerder die vrijdag gestolen uit een langs de A50 geparkeerde vrachtwagen. De verdachten zitten in voorlopige hechtenis en worden maandag voorgeleid.

 

Agenten van de Dienst Infrastructuur van de Landelijke Eenheid zagen de mannen op de A50 ter hoogte van Apeldoorn rijden en volgden hen toen zij Apeldoorn in reden. Nadat ze al zoekend meerdere rondjes in een woonwijk hadden gereden, gaven de agenten een stopteken, waarna ze probeerden te vluchten. De bijrijder gooide al rennend een autosleutel weg en na een korte zoektocht in de wijk vonden de agenten een geparkeerde bestelbus die ze met de sleutel konden openen.

 

Aangifte ladingdiefstal
Haast gelijktijdig met de aanhouding van de verdachten deed een buitenlandse vrachtwagenchauffeur aangifte van ladingdiefstal op het politiebureau. Uit zijn vrachtwagen, die stond op een parkeerplaats langs de snelweg A50, was een grote partij sportschoenen gestolen van hetzelfde merk als in de bestelbus aangetroffen.

 

Aandacht voor ladingdiefstal
Transportcriminaliteit is een belangrijk aandachtsgebied voor de politie en daarom neemt ze samen met partners als Transport en Logistiek Nederland (TLN), Verbond van Verzekeraars, Rijkswaterstaat en het ministerie van Justitie en Veiligheid deel aan het Nationaal Platform Criminaliteitsbeheersing. Daarin hebben de samenwerkende partijen een actieplan opgesteld waarin wordt beschreven hoe de deelnemende organisaties de strijd aangaan tegen transportcriminaliteit. Als een van de speerpunten is benoemd de strijd tegen ladingdiefstal.

 

Speciaal aangifteloket
Omdat de logistiek nooit stilstaat, is het belangrijk dat ondernemers zonder tijdverlies en ongeacht de plaats en tijd aangifte kunnen doen. Sinds mei 2017 kan iedere ondernemer 24 per dag aangifte doen van ladingdiefstal via een speciaal aangifteloket via 088 – 00 874 44. Aangiftes zijn belangrijk als bron voor informatie voor het bestrijden van transportcriminaliteit. Op basis van een volledig beeld kan de politie maatregelen treffen. Komt de aangifte kort na de diefstal gaan we ook direct ter plaatse om de aangifte op te nemen en onderzoek te doen. Met de ingebruikname van dit loket ging een lang gekoesterde wens van de transportbranche in vervulling. TLN benadrukt in al haar uitingen richting haar leden dat het doen van aangifte van belang is.

 

Eigen verantwoording
Ladingdiefstal heeft zeker de aandacht van de politie en de samenwerking met bijvoorbeeld de transportbranche is goed. Daarnaast hebben de transporteurs zelf ook een verantwoording om de kans op ladingdiefstal te verkleinen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het inzetten van voertuigen bij het vervoer van diefstalgevoelige goederen die voorzien zijn van track en trace, bij voorkeur met noodknop en aansluiting op een Particuliere Alarmcentrale. Gebruik maken van beveiligde parkeerplaatsen zoals de beveiligde parkeerplaats bij Hazeldonk waardoor daar het aantal diefstallen bijna nihil is.

Persoon zwaargewond bij steekpartij in Beekbergen

Gemaakt: Zondag, 26 augustus 2018 00:05

BEEKBERGEN - Zaterdagavond rond 21.45 uur heeft er een steekincident op een vakantiepark aan de Hoge Bergweg in Beekbergen plaatsgevonden. Een man van 29 jaar is hierbij gewond geraakt en is naar het ziekenhuis overgebracht.


Het incident vond plaats in een woning. Aangezien nog niet duidelijk is wat zich in de woning heeft afgespeeld zijn alle personen die in de woning aanwezig waren aangehouden en meegenomen voor verhoor. Het gaat in vier mannen allen afkomstig uit Romenie (21, 22, 40 en 44 jaar).

 

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het steekincident.

Jos Brech aangehouden in Spanje

Gemaakt: Zondag, 26 augustus 2018 23:17

De 55-jarige Jos B die verdacht wordt van betrokkenheid bij de dood van Nicky Verstappen is zondagmiddag in Spanje aangehouden. Hij zit vast in een Spaanse politiecel en zal op termijn worden overgeleverd aan Nederland.


De politie kwam de verdachte op het spoor na een tip van een getuige. Deze getuige gaf aan dat hij de man herkende aan de hand van de foto's die afgelopen woensdag op de persconferentie zijn getoond en de mediaberichten van de afgelopen dagen.

 

Door goede en snelle samenwerking met de Spaanse politie kon de man vanmiddag worden aangehouden.

Man (76) vermist uit verzorgingstehuis in Beekbergen

Gemaakt: Maandag, 27 augustus 2018 17:06

BEEKBERGEN - In de omgeving van Beekbergen wordt een 76-jarige man vermist. Hij moet terug naar het verzorgingshuis waar hij woont, meldt de politie.

 

De man is zoek sinds maandagmorgen 11.00 uur. Het gaat om een oudere, blanke man met een baard en kort grijs haar en een normaal postuur.

 

Hij draagt een lichtblauwe jas met capuchon en een bruine broek. Wie hem ziet, kan bellen met de politie via 0900-8844.

Veel rookontwikkeling bij brand in woning Vaassen [update]

Gemaakt: Maandag, 27 augustus 2018 17:38

VAASSEN - De hulpdiensten zijn maandag 27 augustus uitgerukt voor een woningbrand aan het Acaciahof in Vaassen.

 

Bij aankomst van de brandweer was de brand zich al aan het uitbreiden naar de naastgelegen woning. Bij de brand kwam ook veel rookontwikkeling vrij. De brandweer is met meerdere voertuigen ter plaatse. De brandweer gaat met de hoogwerker de pannen van het dak halen om beter bij de brandhaard te komen en overslag naar de tweede woning te voorkomen.

 

Om 17:45 uur werd het sein brand meester gegeven. Stichting Salvage gaat ter plaatse in verband met afhandeling schade met bewoners.

 

Update

Na de brand werd er op zolder een hennepkwekerij aangetroffen. Het gaat om ongeveer 400 planten. De bewoner is aangehouden.

Getuige gezocht! [ingezonden]

Gemaakt: Maandag, 27 augustus 2018 20:19

APELDOORN - Gezocht getuige (Nederlandse man) die de bestuurder van de VW polo op de snelheid van het andere voertuig heeft aangesproken. Op de kruising van de Kalverstraat - Stationstraat vanmiddag 27 augustus omstreeks 12:30 uur in Apeldoorn.

 

Neem aub contact op via ons contactformulier.

Hennepkwekerij aangetroffen na brand in woning Vaassen

Gemaakt: Dinsdag, 28 augustus 2018 16:32

VAASSEN - Bij een brand in een woning aan de Acaciahof in Vaassen heeft de politie gisteravond een hennepkwekerij ontdekt. De bewoner is aangehouden.

 

Rond 17.04 uur kreeg de politie de melding om naar de Acaciahof te gaan. Hier zou een brand in een woning gaande zijn. Eenmaal ter plaatse werd er op zolder een hennepkwekerij aangetroffen. Het gaat om ongeveer 400 planten.

 

Meld het bij de politie
De politie waarschuwt regelmatig voor hennepkwekerijen. Ze zijn niet alleen illegaal, maar vaak ook gevaarlijk voor de omgeving omdat er brand kan ontstaan. Heeft u het vermoeden dat er in uw buurt een hennepkwekerij zit? Bel dan de politie via 0900-8844.

Vrouw hulpeloos achtergelaten na mishandeling op Asselsepad tussen Assel en Kootwijk

Gemaakt: Woensdag, 29 augustus 2018 16:38

APELDOORN / KOOTWIJK - Op woensdag 22 augustus 2018, omstreeks 14.15 uur, heeft er een mishandeling plaatsgevonden op het Asselsepad tussen Assel en Kootwijk. De verdachte van deze mishandeling reed in een grote tractor, met daarachter een hoge, felgele aanhangwagen. Op deze aanhanger stond mogelijk een opschrift.

 

Nadat de mishandeling had plaatsgevonden, stapte verdachte weer in de cabine van zijn tractor en reed weg. Het slachtoffer, een mevrouw op leeftijd, werd met letsel en in hulpeloze toestand achtergelaten. Zij werd meegenomen met de ambulance voor behandeling.


Het signalement van de verdachte is;

 • Man van ongeveer 30 jaar,
 • 1,70 meter lang.
 • Hij had een vierkant hoofd en een vierkant persoon.
 • Zijn kapsel was donker kort haar.

 

Heeft u iets gezien of herkent u het genoemde signalement, neem dan contact op met de politie, 0900-8844 o.v.v. 2018379217

Aanhouding op A1 bij Wilp, koudemiddel is “hot”

Gemaakt: Woensdag, 29 augustus 2018 16:52

WILP - De politie heeft dinsdag 28 augustus op de A1 ter hoogte van Wilp een 20-jarige man uit Utrecht aangehouden als verdachte van de diefstal of heling van 132 gasflessen met een koudemiddel. De flessen zijn vermoedelijk in de nacht van maandag op dinsdag gestolen bij een bedrijf in het Duitse Seevetal.


Medewerkers van de Dienst Infrastructuur zagen op de A1, richting Apeldoorn, een bestelbus rijden die opviel omdat hij blijkbaar zwaar beladen was. Bij controle van de bus bleek dat deze beladen was met 132 flessen die gevuld waren met het koudemiddel R134a. De politie constateerde dat bestuurder geen ladingdocumenten kon tonen, dat het vervoer van deze gevaarlijke stoffen niet aan de voorschriften voldeed en dat de bestelbus zwaar overbeladen was.

 

Duitsland
Na contact met het Duitse bedrijf dat op de gasflessen werd vermeld bleek dat daar in de nacht van maandag op dinsdag ongeveer duizend gasflessen met koudemiddel waren gestolen. Hierop werd de 20-jarige bestuurder aangehouden.

 

Prijs
De politie stelt een nader onderzoek in. Het koudemiddel R134a wordt onder andere gebruikt in airco's van personenauto's. De prijs is het afgelopen jaar sterk gestegen omdat het middel door nieuwe milieu-eisen minder geproduceerd wordt. Een fles van 12 kg kost ongeveer 600 euro.

Poolse moordverdachte opgepakt in Apeldoorn

Gemaakt: Woensdag, 29 augustus 2018 17:09

APELDOORN - De politie heeft zondag 26 augustus op een parkeerplaats langs de A1 bij Apeldoorn een Poolse man aangehouden die verdacht wordt van betrokkenheid bij de ontvoering en de dood van zijn vriendin. Deze is maandag 27 augustus levenloos aangetroffen in het Havelkanaal in Duitsland.


Afgelopen zondag ontving de politie het verzoek uit Polen uit te kijken naar een 27-jarige Poolse man die zich met zijn auto mogelijk in Nederland zou verplaatsen. De man zou mogelijk meer weten over de verdwijning van zijn 29-jarige Poolse vriendin. De betreffende auto werd in de middag door medewerkers van de Dienst Infrastructuur van de Landelijke Eenheid langs de A1 aangetroffen en de bestuurder werd voor nader onderzoek aangehouden. Naar aanleiding van de aanhouding is door de Dienst Infrastructuur in nauwe samenwerking met de Duitse en Poolse autoriteiten een opsporingsonderzoek opgestart om de vrouw zo spoedig mogelijk op te sporen.

 

Kanaal
Maandagmiddag 27 augustus werd in het Havelkanaal te Wustermark, net ten westen van Berlijn, door de Duitse waterpolitie het levenloze lichaam van een vrouw geborgen. De identiteit was toen nog niet bekend maar inmiddels is vastgesteld dat het hier de 29-jarige Poolse vrouw betrof die vermist werd. Uit het onderzoek in Nederland blijkt dat de verdachte en zijn auto op de plaats zijn geweest waar de vrouw in het water is aangetroffen. Het onderzoek naar de mogelijke betrokkenheid van de Poolse man bij de dood van zijn vriendin wordt in samenwerking met de Duitse en Poolse autoriteiten voortgezet.

 

Donderdag buigt de rechtbank in Amsterdam zich over een verzoek van de Poolse autoriteiten de verdachte uit te leveren.

Brandweer waarschuwt voor dodelijk gas in maiskuilen

Gemaakt: Woensdag, 29 augustus 2018 19:25

NEDERLAND - Brandweer Nederland heeft een waarschuwingsbrief onder de korpsen verspreid. Aanleiding hiervoor zijn de recente gevallen van giftige gasvorming in maiskuilen.

 

Door de droge zomer heeft de mais niet optimaal kunnen groeien en zijn nitraten in de plant niet voldoende omgebouwd tot eiwitten.

 

Jetty Middelkoop van de Brandweer Amsterdam adviseert en controleert bij agrarische bedrijven: 'Het is een geel-roodbruin bijtend gas dat bij contact met de huid voor blaren kan zorgen. En komt het bijvoorbeeld door inademing in contact met vocht dan ontstaat er salpeterzuur. En dat kan zelfs dodelijk zijn.'

Getuigen gezocht van zware mishandeling bij Woonboulevard Apeldoorn

Gemaakt: Donderdag, 30 augustus 2018 15:59

APELDOORN - Op 14 juli 2018 tussen 20:00 uur en 20:04 uur heeft er een zware mishandeling plaatsgevonden op het Rietveld te Apeldoorn. Aan de achterzijde van de bedrijven op de Woon Boulevard ter hoogte van de spoorlijn is een man door een persoon op een scooter belaagd en mishandeld. Hierdoor heeft aangever een gebroken heup en ander letsel opgelopen.

 

De politie zoekt getuigen of mensen die informatie hebben over deze zaak. Neem dan contact op met 0900-8844 o.v.v. 2018314645.

Verdachte mishandeling vrouw tussen Assel en Kootwijk meldt zich

Gemaakt: Donderdag, 30 augustus 2018 17:08

ASSEL / KOOTWIJK - De ongeveer dertigjarige man die verdacht werd van mishandeling op de Asselseweg tussen Kootwijk en Assel, heeft zich gemeld bij de politie.

 

De verdachte van deze mishandeling reed woensdag 22 augustus 2018, omstreeks 14.15 uur, in een grote tractor, met daarachter een hoge, felgele aanhangwagen. Nadat de mishandeling had plaatsgevonden, stapte verdachte weer in de cabine van zijn tractor en reed weg. Het slachtoffer, een mevrouw op leeftijd, werd met letsel en in hulpeloze toestand achtergelaten. Zij werd meegenomen met de ambulance voor behandeling.

Motorrijder overleden na frontale aanrijding met bestelbus in Ellecom

Gemaakt: Zaterdag, 01 september 2018 16:03

ELLECOM - Een 46-jarige man uit Zevenaar is zaterdag 1 september overleden na een frontale aanrijding met een bestelbus.

 

Het ongeluk gebeurde omstreeks 06.40 uur op de Ellecomsedijk (N317) op de brug tussen Dieren en Doesburg. De motorrijder kwam door nog onbekende oorzaak frontaal in aanrijding met de bestelbus. Zowel de bus als de motor vlogen door de aanrijding in brand. De bestuurder van de bestelbus raakte niet gewond.

 

De hulpdiensten kwamen direct ter plaatse en hebben nog geprobeerd de man te reanimeren. Dat is helaas niet gelukt. De man is ter plaatse aan zijn verwondingen overleden.

 

De politie doet onderzoek naar het ongeval. De weg is in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. De verwachting is dat de weg nog wel enige tijd gestremd blijft.

 

Mensen die meer informatie hebben over de toedracht van het ongeval worden verzocht te bellen met de politie op 0900 8844.

Machinist zet trein stil voor meisje langs het spoor

Gemaakt: Dinsdag, 04 september 2018 18:09

REGIO - Maandagochtend 3 september kreeg de politie een melding dat een machinist een meisje langs het spoor zag staan. De machinist zette zijn trein direct stil en het meisje bleef eerst bij de machinist staan, maar nam later toch de benen. Ook voor de politie rende zij weg.

 

Het meisje is uiteindelijk door inzet van meerdere eenheden ingesloten. Vanaf het moment van contact met het meisje was zij niet meewerkend en verzette zij zich. Hierdoor waren agenten genoodzaakt de handboeien bij haar aan te leggen. Zij brachtten haar over naar de hulpverleningsinstantie die haar als vermist had opgegeven. Aldaar in bijzijn van behandelaars en ouders geprobeerd om contact te krijgen met haar. Helaas hielp dit niet waardoor agenten haar uiteindelijk in een separeerruimte overbrachtten. Daarbij hebben ze haar overgedragen aan haar zorgkader.

 

Dit meisje is minderjarig en hoorde niet in handboeien thuis, maar voor haar eigen veiligheid moest het wel.


Ervaar jij ook suïcidale gedachten? Neem contact op met 113!

Mannen gezocht na diefstal uit winkel drogist Apeldoorn

Gemaakt: Woensdag, 05 september 2018 17:34

APELDOORN - Op woensdag 4 juli 2018 stelen twee mannen scheermesjes bij een drogisterij aan de Adelaarslaan in Apeldoorn.

 

Op beelden is te zien hoe een van de mannen de producten onder zijn kleding stopt terwijl de andere man hem afschermt.


De man met oranje shirt/ geblokte blouse is vermoedelijk ook de dader van een diefstal bij een supermarkt aan de Runneboom in Warnsveld op donderdag 28 juni 2018.

 

Vragen
Wie herkent deze mannen? Neem contact op met de poitie via telefoonnummer 0900-8844.

Wegwerkzaamheden A1 tussen Kootwijk en Hoenderloo

Gemaakt: Vrijdag, 07 september 2018 16:30

REGIO - Op de A1 tussen Kootwijk (afrit 18) en Hoenderloo (afrit 19) ondervindt het verkeer van maandag 10 tot en met vrijdag 14 september (ernstige) hinder. Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit aan deze weg.

 

Het verkeer wordt in beide richtingen met versmalde rijstroken langs de werkzaamheden geleid.


De onderhoudswerkzaamheden kunnen groot effect hebben op de doorstroming van de A1 met name in de ochtend- en avondspits.

Vijf mannen aangehouden na inzet politieheli in Apeldoorn

Gemaakt: Vrijdag, 07 september 2018 16:51

APELDOORN - In de nacht van donderdag op vrijdag rond 01.30 uur kwam er een melding dat personen op bedrijventerrein Aruba in Apeldoorn cilinderflessen in een bestelbus aan het laden waren. De politie heeft vijf mannen van 21, 22, 23 en 24 jaar uit Brabant aangehouden.

 

Na de melding ging de politie met meerdere eenheden ter plaatse. Mede door inzet van de politieheli van de Landelijke Eenheid, konden vier verdachten in Apeldoorn en een vijfde in de buurt van Breda worden aangehouden. De politie doet verder onderzoek. 

Armeense kinderen mogen blijven maar zijn spoorloos [update]

Gemaakt: Zaterdag, 08 september 2018 16:51

NEDERLAND - Gisterenavond, vrijdag 7 september, zijn de Armeense kinderen Lili (12) en Howick (13) weggelopen vanaf een adres in Wijchen (Gelderland). Zij waren op dat moment bij hun grootouders en zijn er plotseling vandoor gegaan. Er is inmiddels aangifte gedaan van vermissing van de kinderen.

 

Het is op dit moment onduidelijk waar de kinderen verblijven en of ze zijn ondergedoken. De politie maakt zich zorgen over de veiligheid en het welzijn van de kinderen en is daarom is direct een zoektocht gestart.

 

Update

Lili en Howick zijn weer gevonden en mogen in Nederland blijven.

Lili en Howick zijn weer gevonden en mogen in Nederland blijven

Gemaakt: Zaterdag, 08 september 2018 17:29

NEDERLAND - Lili en Howick mogen toch in Nederland blijven. Dat meldt het ministerie van Justitie en Veiligheid. De kinderen mogen blijven vanwege 'actuele omstandigheden' rond hun veiligheid. Volgens D66 en CU was de aankondiging van een klopjacht op de kinderen de druppel.

 

De Armeense kinderen Lili (12) en Howick (13) waren weggelopen vanaf een adres in Wijchen (Gelderland). Zij waren op dat moment bij hun grootouders en zijn er plotseling vandoor gegaan. Zij zijn inmiddels weer gevonden.

 

Er waren grote zorgen over de veiligheid van de twee kinderen, die in een emotionele situatie verdwenen waren. Daarom zocht de politie met verschillende middelen naar de kinderen en riep de hulp van het publiek ook in. Vanwege de - toen nog - op handen zijnde uitzetting van de kinderen werd deze oproep niet breed omarmd.

 

Na de beslissing zaterdagmiddag dat de kinderen niet uitgezet zullen worden, ging het vermissingsonderzoek onverminderd door. Niet alleen het vinden van de kinderen was belangrijk, ook wordt onderzocht of er strafbare dingen met hen gebeurd zijn tijdens hun vermissing.

 

De kinderen zullen daarom gehoord worden door de politie. Daarna worden zij overgedragen aan hun voogd.

Apeldoorns echtpaar komt om het leven door brand in caravan

Gemaakt: Zondag, 09 september 2018 16:18

BLADEL - Een man en een vrouw uit Apeldoorn zijn in de nacht van zaterdag op zondag omgekomen toen hun caravan uitbrandde in het Noord-Brabantse Bladel. Dat meldt de politie.

 

De caravan stond op camping De Achterste Hoef in Bladel. Rond 03.00 uur vatte de caravan door onbekende oorzaak vlam terwijl de man en de vrouw lagen te slapen. De gealarmeerde brandweer kon niets meer voor de twee doen. Het zou gaan om een ouder echtpaar; een 77-jarige man en een 70-jarige vrouw. Ze waren trouwe bezoekers van De Achterste Hoef, aldus campingvrienden die het drama zagen gebeuren.

 

Onderzoek naar oorzaak
Van de caravan bleef bijna niets over. De oorzaak van de brand is nog onduidelijk, mogelijk was er een technisch mankement aan de caravan. De politie en brandweer doen daar zondagochtend nog onderzoek naar. Ook moet de identiteit van het stel nog formeel worden vastgesteld. Daar is DNA-onderzoek voor nodig, aldus de politie.

Jongen (21) op de Meidoornweg van zijn fiets getrokken en beroofd

Gemaakt: Zondag, 09 september 2018 16:46

APELDOORN - Zaterdagochtend vroeg rond 04.18 uur is er een 21-jarige jongen uit Apeldoorn beroofd en mishandeld op het fietspad aan de Meidoornweg in Apeldoorn. De politie is op zoek naar getuigen.

 

De jongen fietste op het fietspad in de bocht richting de Zutphensestraat toen er plotseling drie mannen uit de bosjes sprongen en hem van zijn fiets aftrokken. De jongen werd naar de grond gewerkt en hard geschopt en geslagen. De jongen is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.


Na de beroving is de tas en de fiets van de jongen meegenomen. De politie is op zoek naar een groene tas en een groene herenfiets van het merk Batavus. Het gaat om een oud model.

 

Signalement
De politie is op zoek naar drie mannen tussen de 20-25 jaar oud.

 

Persoon 1:

 • Zwart petje
 • Kort baardje
 • Donkerblauwe jas
 • Getinte huidskleur

 

Persoon 2:

 • Zwart haar
 • Zwarte jas
 • Wit T-shirt
 • Donkerblauwe spijkerbroek
 • Blanke huidskleur
 • Sprak accentloos Nederlands

 

Persoon 3:

 • Donkere kleding
 • Getinte huidskleur

 

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar mensen die weten wie deze jongens zijn, of heeft u meer informatie? Neem dan contact op met de politie op 0900 – 88 44 of anoniem 0800 – 7000.

Brandweer bevrijdt slachtoffer uit auto na aanrijding in Twello

Gemaakt: Maandag, 10 september 2018 18:03

TWELLO - Op de kruising van de H.W. Iordensweg en de Veenhuisweg in Twello heeft maandag 10 september een forse aanrijding tussen twee personenauto's plaatsgevonden. Bij het ongeval heeft de brandweer één persoon uit de auto moeten bevrijden.

 

Het ongeval gebeurde toen een van de voertuigen wilde afslaan. Bij het ongeval is een vrouw gewond geraakt. Zij is in de ambulance nagekeken en met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

Lichaam aangetroffen op straat in Apeldoorn

Gemaakt: Dinsdag, 11 september 2018 17:37

APELDOORN - Op de Stoomwezenstraat in Apeldoorn is dinsdagmiddag 11 september een lichaam aangetroffen. Volgens de politie is de persoon ter plaatse overleden.

 

Er wordt op dit moment onderzoek gedaan of er sprake is van een misdrijf.

 

Update

Het onderzoek is afgerond; de politie heeft een misdrijf uitgesloten.

Verdachte aangehouden voor dood vrouw in Apeldoorn

Gemaakt: Woensdag, 12 september 2018 16:47

APELDOORN - Vandaag heeft de politie een 58-jarige man uit Apeldoorn aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij de dood van een 53-jarige vrouw uit Apeldoorn. De verdachte is de partner van het slachtoffer.

 

De vrouw werd op 4 juli in haar woning aan de Bronsgietersdonk dood aangetroffen. De politie heeft de afgelopen maanden uitgebreid onderzoek gedaan. Er werd buurtonderzoek, sporenonderzoek gedaan en er is met getuigen gesproken. Uit het onderzoek kwam de 58-jarige man naar voren als verdachte. Hij werd vanochtend aangehouden en is ingesloten voor onderzoek.

Gezocht voor diefstal volle kar boodschappen

Gemaakt: Woensdag, 12 september 2018 18:25

APELDOORN - Op woensdagmiddag 16 mei 2018 steelt een man in een grijs vest en een man in een wit shirt een volle kar met levensmiddelen in een supermarkt aan de Linie in Apeldoorn. De man in het grijze vest verlaat met volle kar de winkel via de zelfscan.

 

Wie (her)kent deze mannen? Neem contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Grote Defensie-oefening Falcon Autumn in midden-, oost- en noord-Nederland

Gemaakt: Donderdag, 13 september 2018 16:33

REGIO - Defensie oefent van 17 september tot en met 12 oktober met diverse luchtmobiele grondeenheden, 16 helikopters, een C-130 transportvliegtuig, een Duits C-160 transportvliegtuig, twee Belgische F16 jachtvliegtuigen en twee Duitse Tornado gevechtsvliegtuigen in het midden, oosten en noorden van Nederland.

 

Tijdens de jaarlijkse oefening Falcon Atumn wordt ook gebruik gemaakt van civiel grondgebied en vaak over bewoond gebied gevlogen.

 

Vliegers van Defensie oefenen om hun vaardigheden op peil te houden. Dat is nodig om nationaal en internationaal bij te kunnen dragen aan vrede, vrijheid en veiligheid. Militaire vliegtuigen en helikopters doorkruisen daarvoor dagelijks het luchtruim.

 

Bij militaire vluchten ervaart u wellicht geluidsoverlast. Bijvoorbeeld als F-16's door de geluidsbarrière vliegen. Op de grond kan dan een harde knal te horen zijn.

 

Meer informatie over vliegbewegingen staat op luchtmacht.nl/vliegbewegingen of NOS teletekst pagina 766.

Stel je vraag omtrent Letselschade, help jezelf of een bekende!

Gemaakt: Zaterdag, 15 september 2018 03:46

Een verkeers- of bedrijfsongeval, een medische fout of een gebrekkig product. Het kan allemaal leiden tot (blijvende) schade en daarmee iemands leven enorm beïnvloeden. In een aantal van deze gevallen is het mogelijk om deze geestelijke of lichamelijke schade te verhalen op de veroorzakende partij.

 

Heb je daar nu of een aantal jaren geleden mee te maken gehad, of ken je iemand die er mee in aanraking is gekomen, dan is het mogelijk hier vragen over aan ons te stellen. Stel je vraag vrijblijvend en laat je telefoonnummer achter zodat we contact kunnen opnemen.

 

We hebben al flink wat mensen kunnen helpen met het laten verhalen van hun letselschade, denk aan: verkeersongeval, medische fout, letsel door een dier, bedrijfsongeval. Wij helpen je graag.

 

Stel je vraag via ons contactformulier en laat je gegevens achter, inclusief telefoonnummer, zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen.

Man op fiets rijdt door na aanrijding met andere fietser in Apeldoorn

Gemaakt: Maandag, 17 september 2018 16:43

APELDOORN - Op de Jaromirgaarde in Apeldoorn heeft maandag 17 september een aanrijding tussen twee fietsers plaatsgevonden. Daarbij is een vrouwelijke fietser ten val gekomen. De mannelijke fiets is na de botsing doorgereden.

 

De vrouw is per ambulance met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

 

De fietser die wegreed heeft grijze kleding aan en heeft een zwart petje op.