Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 18:06:54 Bon-12 Stormschade Laan Van Westenenk Apeldoorn 067743 Prio Laag Eenheid | Brandweer Apeldoorn (Ugchelen) (Blusploeg)
woensdag 28 juli 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

MAANDAG 26|10

Chauffeur gewond bij vrachtwagenbrand op parkeerplaats A1

Direct werd er uitgerukt door de blusgroepen van Garderen, Uddel en Hoog Soeren. Echter kon men niet voorkomen dat de vrachtwagen volledig uitbrandde

RADIO KOOTWIJK - Een vrachtwagenchauffeur heeft vanmiddag brandwonden opgelopen tijdens een vrachtwagenbrand op parkeerplaats Lucasgat langs de A1 tussen Kootwijk en Hoenderloo.


De brandweer kreeg rond half 1 de melding dat de vrachtwagen in brand stond. Direct werd er uitgerukt door de blusgroepen van Garderen, Uddel en Hoog Soeren. Echter kon men niet voorkomen dat de vrachtwagen volledig uitbrandde.


Naar verluid was de chauffeur in de cabine eten aan het koken toen het mis ging. De brandweer heeft 2 gasflessen veilig gesteld uit de cabine. Door de brand liep een grote hoeveelheid motorolie en diesel door de berm en over de oprit heen. De brandweer heeft de verspreiding ingedamd, en rijkswaterstaat heeft het asfalt en de bermen laten reinigen.


Rond 3 uur was de oprit weer beschikbaar.

Locatie
Video's

Ook interessant

Headlines