Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 22:13:15 Bon-02 Br Gerucht Hoofdstraat Apeldoorn 067732 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Apeldoorn (Hoofdpost) (Beroepsploeg)
woensdag 05 augustus 2020

ZONDAG 14|08

Persoon aangehouden na melding van woningbrand op de Eglantier

Terwijl de brandweer aan het inpakken was, hield de politie een vrouw aan

APELDOORN - Zondagmiddag 14 augustus heeft de politie een vrouw aangehouden na een melding van een woningbrand. De vrijwilligers van brandweer Apeldoorn de Maten werden omstreeks 12:05 uur met spoed gealarmeerd.

 

De melding kwam binnen als een brand bij de Albert Heijn op winkelcentrum De Eglantier. Ter plaatse bleek het te gaan om een brand bij een woning boven deze Albert Heijn. Er woedde een brand op het balkon van deze woning. De brandweer heeft de brand geblust.

 

De politie kwam ook ter plaatse. Terwijl de brandweer aan het inpakken was, hield de politie een vrouw aan.  De vrouw is de bewoonster van het adres van de brand. De vrouw maakte een verwarde indruk en is daarom aangehouden. De bewoonster is overgedragen aan de crisisdienst.  Afgelopen donderdag 11 augustus rukte de brandweer ook al uit naar dit adres. Toen werd er ook uitgerukt voor een woningbrand.

Video's

Ook interessant

Headlines