Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 12:30:35 Bon-inci-13 Hv Stank/hinder (gaslucht) Burger King De Voorwaarts Apeldoorn 067591... Prio Middel Eenheid | Brandweer Apeldoorn (Wilmersdorf) (Bevelvoerder)
vrijdag 18 januari 2019

MAANDAG 05|03

Gewapende overvallen op snackbars in Apeldoorn

Wie herkent de man van de beelden?

APELDOORN - In de periode van maart tot juli 2017 zijn drie overvallen gepleegd op snackbars. Help mee om de dader te vinden!

 

19 maart 2017 - Cafetaria Charly, de Eglantier, Apeldoorn
Op 19 maart is een medewerker alleen in de zaak wanneer een onbekende man binnen komt. Hij loopt direct door naar achter, richting het opslaghok. De man dreigt met een vuurwapen en roept om de code van de kluis. Uiteindelijk neemt hij de kassalade met inhoud mee.

 

29 april 2017 - Cafetaria Charly, Musketiersveld, Apeldoorn
Een medewerker sluit om 23.30 uur de zaak af. Op dat moment komt een onbekende man aanlopen en roept dat hij schiet als de medewerker de deur niet open doet. In de zaak haalt de verdachte geld uit de kassa.

 

22 juli 2017 - Cafetaria Gildenhof, Snijdersplaats, Apeldoorn
Twee medewerkers zijn de zaak aan het afsluiten als er via de achterdeur een onbekende man komt aanrennen met een vuurwapen in zijn hand. Een van de medewerkers haalt vervolgens geld uit de kluis en geeft dat af aan de verdachte.

 

Zeer waarschijnlijk gaat het steeds om dezelfde man. Op bewakingsbeelden is te zien dat de overvaller op de fiets komt, mogelijk dat de man dus in de directe omgeving van de snackbars woont.

 

Vragen
Wie herkent de man van de beelden? Neem contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Foto's
1/3
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie