Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 18:23:43 Bon-inci-01 Dv Liftopsluiting Loolaan Apeldoorn 067732 Prio Middel Eenheid | Brandweer Apeldoorn (Hoofdpost) (Beroepsploeg)
zaterdag 16 februari 2019

DINSDAG 03|07

Wielrenner rijdt door na botsing met oudere man op fiets in Ugchelen

De aangereden man ligt in het ziekenhuis met hoofdletsel en 2 gekneusde ribben

UGCHELEN - Dinsdagochtend 3 juli rond half 11 is een 76-jarige man van zijn fiets gereden door een wielrenner in Ugchelen. Deze wielrenner is daarna met volle snelheid doorgereden.

 

De man reed samen met zijn vrouw op het fietspad langs de Laan van Westenenk (tegenover de voetbalclub Columbia) richting de Middachten in Ugchelen. De wielrenner haalde het echtpaar in, reed tegen de man aan waardoor hij viel en fietste hard door waarna hij nog achterom keek en riep: “moeten ze tegenwoordig de fietspaden nóg breder maken?!” Hij heeft de man dus zien vallen.

 

De aangereden man ligt in het ziekenhuis met hoofdletsel en 2 gekneusde ribben en een zware hersenschudding. De familie op zoek naar deze wielrenner en zullen aangiften tegen hem doen. Heeft u iets gezien van de aanrijding of weet u wie de wielrenner is? De echtgenote van het slachtoffer schat de wielrenner rond de dertig jaar, hij had een bont gekleurd tenue aan en had uiteraard een helmpje op.

Foto's
1/2
Locatie