Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 18:23:43 Bon-inci-01 Dv Liftopsluiting Loolaan Apeldoorn 067732 Prio Middel Eenheid | Brandweer Apeldoorn (Hoofdpost) (Beroepsploeg)
zaterdag 16 februari 2019

ZONDAG 09|09

Apeldoorns echtpaar komt om het leven door brand in caravan

Verslagenheid op De Achterste Hoef in Bladel, waar stamgasten van de camping, een ouder echtpaar uit Apeldoorn, afgelopen nacht om het leven kwam door brand in de caravan

BLADEL - Een man en een vrouw uit Apeldoorn zijn in de nacht van zaterdag op zondag omgekomen toen hun caravan uitbrandde in het Noord-Brabantse Bladel. Dat meldt de politie.

 

De caravan stond op camping De Achterste Hoef in Bladel. Rond 03.00 uur vatte de caravan door onbekende oorzaak vlam terwijl de man en de vrouw lagen te slapen. De gealarmeerde brandweer kon niets meer voor de twee doen. Het zou gaan om een ouder echtpaar; een 77-jarige man en een 70-jarige vrouw. Ze waren trouwe bezoekers van De Achterste Hoef, aldus campingvrienden die het drama zagen gebeuren.

 

Onderzoek naar oorzaak
Van de caravan bleef bijna niets over. De oorzaak van de brand is nog onduidelijk, mogelijk was er een technisch mankement aan de caravan. De politie en brandweer doen daar zondagochtend nog onderzoek naar. Ook moet de identiteit van het stel nog formeel worden vastgesteld. Daar is DNA-onderzoek voor nodig, aldus de politie.