Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 13:52:38 Graag Contact Oc Apeldoorn Prio Eenheid | Politie Oost-Nederland (Verkeersongevallenanalyse)
woensdag 17 juli 2019

ZONDAG 31|03

Man springt van dak in centrum Apeldoorn, agent gewond

Het incident gebeurde midden in het centrum en trok daarom veel bekijks

APELDOORN - Zondagochtend 31 maart is er een persoon overleden nadat hij van een appartementencomplex aan de Stationsstraat in Apeldoorn is gesprongen. De politie probeerde de man al een uur lang om te praten maar dit mocht niet baten.

 

Hulpdiensten probeerde de man nog te helpen. Een agent die over een hekje probeerde te klimmen om bij het slachtoffer te komen raakte gewond en is over gebracht naar het ziekenhuis.

 

De politie heeft de straat afgesloten en doet onderzoek. Waarom de man zo reageerde is voor de politie nog onduidelijk. Het incident gebeurde midden in het centrum en trok daarom veel bekijks.

 

Iets verder in de straat ontstond er een botsing tussen een motorrijder en een bus. Hierbij raakte zowel de bus als de motor flink beschadigd. Bij het ongeval raakte niemand gewond.

 

Denk je aan aan zelfmoord? Neem contact op met 113. Crisislijn 24/7 open, therapie met een psycholoog of doe de zelfhulpcursus. Anoniem en vertrouwelijk.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines