Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 10:26:49 Bon-06 Br Wegvervoer (auto) Pkp Sint Martinusplein Epe 067632 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Epe (Bevelvoerder) NoordenOostGelderland
zaterdag 30 mei 2020

MAANDAG 22|04

Politie houdt verdachte aan voor straatroof

Het 23-jarige slachtoffer fietste die nacht omstreeks 03.40 uur op de Meidoornweg toen twee mannen op een scooter naast hem stopten

APELDOORN - De politie heeft zondagavond een 17-jarige jongen uit Apeldoorn aangehouden. Hij wordt verdacht betrokken te zijn geweest bij de gewapende straatroof in de nacht van zaterdag op zondag 21 april op de Meidoornweg in Apeldoorn. Dankzij een reactie na een getuigenoproep kon de politie gisteren overgaan tot aanhouding.

 

Het 23-jarige slachtoffer fietste die nacht omstreeks 03.40 uur op de Meidoornweg toen twee mannen op een scooter naast hem stopten. Onder bedreiging van een vuurwapen dwongen ze hem zijn spullen af te geven.

 

De daders gingen er met zijn telefoon en een rugzak met persoonlijke spullen vandoor. De politie zet vandaag het onderzoek voort en doet geen nadere mededelingen. Naar de tweede verdachte wordt nog gezocht.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines