Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 07:50:10 Bon-06 Oms Br Smart Packaging Solutions Voorsterweg Loenen 067746 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Apeldoorn (Loenen) (Blusploeg)
maandag 24 februari 2020

 

MAANDAG 06|05

Man uit Zwolle aangehouden voor steekpartij in Apeldoorn

Vanuit zijn woning zag hij dat iemand probeerde in te breken in de auto van zijn vriendin. Hij is achter de man aan gerend die hem 50 meter verderop heeft gestoken.

APELDOORN / ZWOLLE - Zaterdag 4 mei heeft de politie een verdachte aangehouden in Rotterdam. De 32–jarige man uit Zwolle wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij een steekincident dat in Apeldoorn plaatsvond.


Zaterdagochtend even na vieren is er een steekincident geweest tussen de Archimedesstraat en de Edisonlaan in Apeldoorn. Het slachtoffer is een 27-jarige man uit Apeldoorn. Vanuit zijn woning zag hij dat iemand probeerde in te breken in de auto van zijn vriendin. Hij is achter de man aan gerend die hem 50 meter verderop heeft gestoken. Het slachtoffer is ernstig gewond naar het ziekenhuis vervoerd.


Heeft u iets opvallends gezien in de buurt van de Archimedesstraat en de Edisonlaan in Apeldoorn? Of heeft u camerabeelden die de politie kan helpen? Laat het ons dan weten via 0900-8844. U kunt ook anoniem bellen via 0800-7000.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie
 
 

Headlines