Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 23:36:26 Fo Contact Oc Apeldoorn Prio Eenheid | Politie Oost-Nederland (Forensische Opsporing)
maandag 01 juni 2020

ZATERDAG 06|07

Hulpdiensten Apeldoorn rukken massaal uit voor incident in relationele sfeer

Omstreeks 21.00 uur veranderde de Asselsestraat even in een wagenpark van hulpdiensten, acht politiewagens, drie brandweerwagens en een ambulance

APELDOORN - De hulpdiensten zijn vrijdagavond massaal ter plaatse gekomen bij een woning aan de Asselsestraat in Apeldoorn. In de woning lag een gewonde vrouw, zij was niet aanspreekbaar en is na stabilisatie overgebracht naar het ziekenhuis. Ook was er een man aanwezig hij is door de politie mee genomen naar het politiebureau aldus omstanders.

 

Omstreeks 21.00 uur veranderde de Asselsestraat even in een wagenpark van hulpdiensten, acht politiewagens, drie brandweerwagens en een ambulance. De inzet van de hulpdiensten midden in het centrum van Apeldoorn trok veel bekijks, er werd dus ook al snel dingen gespeculeerd van "Ja er is een steekpartij geweest; verteld een vrouw" Dit klopte allemaal echter niet, een vrouw zou onder aan een trap, bewusteloos zijn aangetroffen, omdat de politie dacht dat er meer aan de hand was, startte zij een onderzoek. Dit onderzoek heeft tot diep in de nacht geduurd. Agenten met witte pakken hebben sporen veiliggesteld als bewijsmateriaal.

 

Rond 00.00 uur werd de brandweer wederom gealarmeerd om de politie te assisteren, een rechercheur moest namelijk foto's hebben van boven af het pand en moest iets uit een dakgoot halen, dit grote voorwerp, is door de politie in een speciale zak gestopt en in beslag genomen. De Asselsestraat was hierdoor enige tijd afgesloten voor verkeer.

 

De politie wil niet veel kwijt maar het zou gaan om een incident in de relationele sfeer.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines