Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 19:52:06 Graag Contact Met Oc Apeldoorn Prio Eenheid | Politie Oost-Nederland (Forensische Opsporing)
maandag 20 januari 2020
 

WOENSDAG 17|07

Hondje vast in afvoerputje; brandweer schiet te hulp in Apeldoorn

De brandweer heeft in overleg met de eigenaren besloten het hondje mee te nemen en deze op een andere plek, vermoedelijk de brandweerkazerne te bevrijden uit zijn benarde positie

APELDOORN - Een hondje is woensdagochtend met zijn pootje vast komen te zitten in een soort dekseltje voor een afvoerputje in een schuur aan de Generaal van Heutszlaan in Apeldoorn. Na meerdere pogingen van de eigenaren zelf om het hondje los te krijgen werd de brandweer gebeld.

 

Zij waren snel ter plaatse maar ook die kregen ondanks meerdere pogingen het pootje van het hondje niet los uit het dekseltje. De brandweer heeft in overleg met de eigenaren besloten het hondje mee te nemen en deze op een andere plek, vermoedelijk de brandweerkazerne te bevrijden uit zijn benarde positie.

 

Hoe het hondje vast is komen te zitten is niet bekend. De eigenaren van het hondje zijn achter de brandweerwagen aan gereden. Het hondje maakt het naar omstandigheden goed.

Foto's
1/3
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie
 
 

Headlines