Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 19:52:06 Graag Contact Met Oc Apeldoorn Prio Eenheid | Politie Oost-Nederland (Forensische Opsporing)
maandag 20 januari 2020
 

WOENSDAG 17|07

Omstanders helpen fietser na aanrijding op rotonde in Apeldoorn

De inzittenden van de auto, een Tesla, kwamen met de schrik vrij

APELDOORN - Een fietser is woensdagmiddag lichtgewond geraakt bij een aanrijding op de rotonde bij de Jachtlaan – Prins Willem-Alexanderlaan in Apeldoorn.

 

Rond 13.20 ging het mis, een fietser werd door een automobiliste over het hoofd gezien en kon een aanrijding niet meer voorkomen. De fietser kwam hard ten val en raakte gewond. Omstanders schoten te hulp in afwachting van de hulpdiensten. Deze waren snel ter plaatse en namen de zorg over.

 

De politie begeleidde het verkeer langs het ongeval en namen verklaringen op. Het ambulance personeel keek onder tussen het slachtoffer na in de ambulance. Het is niet bekend of het slachtoffer is mee genomen naar het ziekenhuis.

 

De inzittenden van de auto, een Tesla, kwamen met de schrik vrij. In de auto zaten ongeveer 6 kinderen die onderweg waren naar een kinderfeestje. Ondanks het ongeval konden zij door iemand anders alsnog naar het kinderfeestje toe alleen hadden ze wat vertraging.

Foto's
1/3
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie
 
 

Headlines