Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 10:26:49 Bon-06 Br Wegvervoer (auto) Pkp Sint Martinusplein Epe 067632 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Epe (Bevelvoerder) NoordenOostGelderland
zaterdag 30 mei 2020

VRIJDAG 20|09

Wat is een deelgeschilprocedure bij letselschade?

Partnerbijdrage

Sinds 1 juli 2010 is de deelgeschilprocedure ingevoerd in Nederland. Deze procedure geeft een slachtoffer de mogelijkheid om in een letselschadezaak over een onderdeel van de zaak een oordeel van de rechter te vragen. Als u een discussie heeft met de aansprakelijke verzekeraar over een bepaald aspect van uw letselschadezaak en u komt daar niet uit, kunt u deze procedure inzetten. U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan de hoogte van het smartengeld, de vraag of uw klachten samenhangen met het ongeval, de vraag of een bepaalde schadepost voor vergoeding in aanmerking komt, wat de omvang is van uw verloren arbeidsvermogen, de vraag of uw een carrière mist door het ongeval, hoe hoog het eigen schuldpercentage moet zijn, enzovoort. De procedure kan ook goed gebruikt worden om een impasse in uw zaak te doorbreken!

 

Het grote voordeel van de deelgeschilprocedure is dat de aansprakelijke verzekeraar de kosten van uw advocaat moet betalen die voor deze procedure moeten worden gemaakt. U kunt dan dus kosteloos procederen! Bent u het dus niet eens met de opstelling van de aansprakelijke verzekeraar in uw letselschadezaak, dan kunt u op deze manier zonder kostenrisico om een oordeel van de rechter vragen!

 

Heeft u hierover vragen, kunt u altijd terecht bij één van onze experts.

 

AXX Letselschade

www.axxletselschade.nl

tel. 06 13 607307

Ook interessant

Headlines