Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 22:58:55 Graag Contact Oc Apeldoorn Prio Eenheid | Politie Oost-Nederland (Verkeersongevallenanalyse)
donderdag 04 juni 2020

DONDERDAG 03|10

Opnieuw gaat er een auto in vlammen op in Apeldoorn

Een buurtbewoonster hoorde iemand rennen, toen ze ging kijken vanuit het raam zag zij de auto in brand staan en belde de brandweer

APELDOORN - De brandweer is in de nacht van woensdag op donderdag rond 1:10 uur gealarmeerd voor een autobrand aan de Haasstraat in Apeldoorn.

 

Een buurtbewoonster hoorde iemand rennen, toen ze ging kijken vanuit het raam zag zij de auto in brand staan en belde de brandweer. De brandweer was snel ter plaatse maar kon niet voorkomen dat de auto volledig uitbrandde.

 

De auto stond geparkeerd voor een woning. Doordat de brand tijdig werd ontdekt kon worden voorkomen dat een naastgelegen heg en woning schade opliepen.

 

De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van de brand maar houdt rekening met brandstichting. Morgen in de loop van dag wordt er technisch onderzoek verricht.

 

Het is niet de eerste keer dat er in Apeldoorn een auto in brand vloog, vorige week brak er in een week tijd, aan de Kooikersdreef twee auto's in brand. Bij beide brandden werd ook toen rekening gehouden met brandstichting.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines