Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 07:23:32 Contact Oc Apeldoorn Prio Eenheid | Brandweer Noord en Oost-Gelderland...
donderdag 02 juli 2020

VRIJDAG 11|10

Grote rollerbank controle in Apeldoorn

De politie laat weten vanavond op nog een locatie te gaan controleren

APELDOORN - De politie heeft vrijdag aan het begin van de avond een grote rollerbank controle gehouden op de Laan van de Mensenrechten in Apeldoorn.

 

De politie stond met twee rollerbanken op een parkeerplaats tegenover de Shell tankstation. De controle werd van 18.00 uur tot 20.00 uur gehouden. Ondanks dat de controle twee uur duurde, werden meerdere scooters van de weg gehaald en op een rollerbank gezet. De politie reed met meerdere motoragenten rond om de scooters van de weg te halen.

Volgens een agent, werden meerdere mensen betrapt op het rijden zonder rijbewijs en het rijden op een scooter die te hard liep. De Politieagenten ter plaatse konden niet exact vertellen hoeveel boetes voor de feiten werden uitgeschreven.

 

Er zijn 15 bestuurders betrapt voor het rijden op een te hard rijdende scooter. Deze bestuurders krijgen een boete en een wok status. Dit betekent dat zij hun scooter moeten herkeuren. Ook werd er een persoon aangehouden voor belediging. De jongen reed op een scooter waarvan de agenten dachten dat hij te hard liep. De agent nam om die reden de scooter in beslag, omdat hij dacht dat de scooter een begrenzer zou hebben. De jongen werkte in eerste instantie mee maar begon daarna de agent te beledigen. De agent hield hierop de jongen aan. Hij is overgebracht naar het politiebureau aan de Europaweg. Daar is ook zijn scooter heen gebracht voor verder onderzoek. Daarnaast heeft de politie ook meerdere fietsers aangesproken voor het fietsen zonder licht. Zij kregen van de agenten een lampje, zowel voor als achter. Een boete bleef voor hun uit.

 

De politie kijkt terug naar een geslaagde actie. De politie laat weten vanavond op nog een locatie te gaan controleren. Welke locatie dat is, is niet bekend gemaakt.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines