Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 10:26:49 Bon-06 Br Wegvervoer (auto) Pkp Sint Martinusplein Epe 067632 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Epe (Bevelvoerder) NoordenOostGelderland
zaterdag 30 mei 2020

ZONDAG 03|11

Auto compleet uitgebrand op parkeerplaats in Radio Kootwijk [video]

De brand werd rond 01.10 uur ontdekt door voorbijgangers

RADIO KOOTWIJK - In de nacht van zaterdag op zondag 3 november is op een parkeerplaats midden in een bosgebied langs de Hoog Buurloseweg in Radio kootwijk een auto compleet uitgebrand.

 

De brand werd rond 01.10 uur ontdekt door voorbijgangers. Zij belde direct 112 waarop de brandweer en politie met spoed ter plaatse kwamen. De auto stond bij aankomst van de hulpdiensten al volledig in brand. De brandweer heeft de brand geblust.

 

De politie had direct het vermoeden dat er iets niet klopte en dacht dan ook direct aan brandstichting. De auto stond namelijk midden in een bosrijk gebied waar rond dat tijdstip geen wandelaars zijn. De politie spande een lintje rondom de auto. Forensisch onderzoekers hebben vanochtend sporenonderzoek gedaan bij en rondom de auto.

 

Volgens de politie is de auto eerder die avond weggenomen op een andere plaats door onbekenden. De eigenaresse van de auto kwam er pas achter toen de politie haar op belde en vertelde dat haar auto uitgebrand was. De mevrouw heeft aangifte gedaan bij de politie.

 

In Apeldoorn zijn de laatste tijd al meerdere autobranden geweest. Zo'n 6 voertuigen zijn er in de afgelopen maand uitgebrand. In alle gevallen leek er sprake te zijn van brandstichting. De politie sluit niet uit dat er in dit geval ook sprake is van brandstichting.

 

De uitgebrande auto was vanochtend decor voor wandelaars, fietsers en hardlopers. Een berger komt ter plaatse om de auto af te slepen.

Video's
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines