Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 20:53:23 Fo Contact Oc Apeldoorn Prio Eenheid | Politie Oost-Nederland (Forensische Opsporing)
zaterdag 30 mei 2020

MAANDAG 04|11

Agenten belaagd door vader slachtoffer na ongeval in Lieren

Nadat meerdere vrienden van de slachtoffers de man wisten te bedaren keerde de rust langzaam weer terug

LIEREN - Op de kruising Kanaal Zuid - Lierderstraat heeft zondagavond een aanrijding plaatsgevonden. Hierbij kwam een auto bijna in het kanaal terecht.

 

Het ongeval gebeurde rond 22.15 uur. Een auto moest ter hoogte van de kruising die met verkeerslichten is beveiligd remmen, een achterop komende auto zag dit te laat en botste vol op zijn voorligger. De achterste auto schoot door tegen een afrastering aan langs het Apeldoorns Kanaal. Geluk bij een ongeluk zullen we maar zeggen want de auto belandde hierdoor niet in het water.

 

Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Het ambulancepersoneel heeft vier personen gecontroleerd. Een daarvan was de bestuurder van de achterste auto. Deze was door de klap met zijn hoofd tegen de voorruit terecht gekomen.

 

De andere drie inzittenden klaagde over nekklachten en spierpijn. Terwijl een van de inzittenden van de auto in de ambulance behandeld werd, gebeurde er buiten de ambulance iets opmerkelijks. De ouders van het slachtoffer kwamen poolshoogte nemen. De vader van de jongen was zeer geƫmotioneerd. De vader van de jongen werd agenten aangesproken omdat zij wilde weten wie de man was. De man was nogal agressief en reageerde zijn frustratie uit tegen de agenten. Niet fysiek maar vooral luidruchtig. De man noemde de agenten "narcisten" en schold hun voor nog meer de huid vol. Een van de agenten droeg een bodycam. Hij zette deze vanwege de grimmige sfeer toch maar even aan. De vader van de jongen bleef maar door gaan en riep dat hij een klacht tegen de agenten ging indienen. Op een gegeven moment ging de roldeur open van de ambulance. "Kan het wat stiller hier" vroeg de ambulanceverpleegkundige.

 

De agenten probeerde de man meerdere malen weer kalm te krijgen en vertelde hem dat zij er voor hun waren, zij kwamen namelijk om hulp te verlenen en niet om uitgescholden te worden en beledigd te worden. Nadat meerdere vrienden van de slachtoffers de man wisten te bedaren keerde de rust langzaam weer terug.

 

Volgens agenten zat de man echt op het randje, als de man langer was doorgegaan was hij aangehouden. Omstanders vonden het merkwaardig wat er allemaal gebeurde. "De agenten zijn er om hulp te verlenen, heeft er nou niemand meer respect voor ze?!"

 

Niemand hoefde na controle en behandeling in de ambulance mee naar het ziekenhuis. Beide auto's werden door een berger afgesleept.

Reacties
Reactie van Memmed heeft een slechte score. Toon reactie
Score: -15
Gerlad zegt: spacer
Beste memmed;

bent u bekend met het spreekwoord spreken is zilver en zwijgen is goud?
Verder is er voor u nog een speciale website: https://www.nederlands-leren.net/

U vermeldt dat diegene die dit geplaatst heeft eerst beter Nederlands moet leren en typen,
mag ik u erop wijzen dat wij nog een ander spreekwoord kennen? Verwijder eerst de balk uit uw eigen oog en daarna pas de splinter bij een ander.

Mij en vele andere zal het genoeg zeggen dat de desbetreffende broeder om stilte vraagt, uw gejammer zal vast niet op 'mute' gestaan hebben maar eerder op 'maximaal'.
Sterkte ermee!
05-11-19 16:28
Score: 3
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines